standaard.jpg

Actieve vakanties

Algonquin Park Canoe Trip

3- of 4-daagse kanoarrangement in Algonquin Park waarbij wordt gekampeerd. Optioneel inclusief transfer naar/vanaf Toronto.

Wandelvakantie British Columbia Alberta

Tijdens deze 15-daagse individuele rondreis maakt u 4x begeleide wandeltochten en is volop vrije tijd om op eigen gelegenheid te wandelen in de Rocky Mountains, Wells Gray Park en Waterton National Park.

Algonquin Park Log Cabin

Tijdens dit 3-daagse arrangement ontdekt u kanoënd en wandelt het Algonquin Park. U overnacht in rustieke Log Cabins en maaltijden zijn inbegrepen. Optioneel inclusief transfer vanaf/naar Toronto.

Algonquin Park Explorer

Combinatie arrangement in het Algonquin Park: 3 dagen verblijf in de Eco-Lodge en een begeleide 4-daagse wildernis kanotocht.

Kanoen op de Yukon River

Kanotrip over de indrukwekkende Yukon River langs historische plaatsen en schitterende natuur. Tochten zijn 320 kilometer (8 dagen), 400 kilometer (13 dagen) of 700 kilometer (20 dagen) en beginnen in Whitehorse.

Wandelvakantie Chilkoot Trail Yukon & Alaska

Wandeltocht over de beroemde Chilkoot Trail; het oude pad van de goudzoekers. 6-daags arrangement vanuit Whitehorse onder begeleiding van een ervaren gids.

Kanoen op Liard River

Ga mee op dit kano avontuur en vaar over de Liard River door ongerepte natuurgebieden. Per watervliegtuig gaat u die naar de Caribou Lakes om 7 dagen te kanoën naar een kleine nederzetting bij Watson Lake. Totale reisduur: 12 dagen.

Kanoen op de Wind River

De Wind River expeditie is een van de meest exclusieve en speciale kanotochten die je kunt maken, ver weg van de bewoonde wereld. 15-daags arrangement inclusief vluchten per watervliegtuig naar McClusky Lake.

Outdoor Adventure in British Columbia

Individuele 14-daagse autorondreis om Canada op actieve wijze te verkennen. Inclusief meerdere activiteiten, geschikt voor ieder niveau, en vrije tijd op de mooiste outdoorlocaties van British Columbia.

Golf Experience Ontario & Quebec

14-daagse autorondreis van metropool Toronto door afwisselende natuurgebieden naar historisch Montreal en inclusief 7x green fees.

Desolation Sound Kayak tour

2-daagse kajaktocht vanaf Desolation Sound Resort waarbij gekampeerd word op een kampeerplek in het zuidelijke gedeelte van het Marine Park. 

Trektocht Kluane National Park en Donjek Glacier

De Donjek Route is geen aangelegd wandelpad, maar een echte wildernis ervaring! In 12 dagen wandelt u langs de Burwash Uplands en naar de voet van de Donjek Glacier.
Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024