Flextarieven

CanaDream maakt gebruik van flextarieven, welke wekelijks worden aangepast op basis van vraag en aanbod. De ophaaldatum, ophaallocatie en het campertype bepalen de huurprijs per dag voor de gehele huurperiode. Naarmate het aanbod afneemt, zal de prijs stijgen. Flextarieven dalen zelden.

De exacte huurprijs calculeren wij graag voor u op basis van het huidige flextarief. Selecteer hiervoor een van de vijf campertypes of het voordelige Run of Fleet programma en vraag een offerte aan. U ontvangt ons voorstel op werkdagen binnen 24 uur.

Het flextarief is inclusief schade- en aansprakelijkheidsverzekering tot $5,000,000 en klaarmaakkosten. Kilometers en optionele zaken zijn niet inbegrepen bij het flextarief. Wij offreren u de prijs inclusief bijkomende kosten zoals verzekeringen camperinventaris, persoonlijke inventarissen, gewenst en/of geadviseerd aantal kilometer, lokale belasting en, indien van toepassing, one way kosten.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze, bel of email ons. Wij helpen u graag verder.

Kilometers

500 kilometer pakket € 125
800 kilometer pakket € 195
Ongelimiteerde kilometer tot 21 nachten € 1.076
Ongelimiteerde kilometers per nacht, vanaf 22e nacht € 34

Ter plaatse: CAD 0.41 per gereden kilometer, plus lokale belasting

Tarieven

Camperinventaris € 67
Persoonlijke inventaris, per persoon € 50
Whitehorse toeslag € 63
Toeslag noordelijke reisgebieden (n.v.t. in Whitehorse) € 414
Ophalen of inleveren camper op zondag (niet beschikbaar in Edmonton) € 360
One way fee, alle routes m.u.v. Calgary-Vancouver: niet beschikbaar vanaf en naar Edmonton) € 663
One way fee Calgary-Vancouver € 911

Alle tarieven zijn gebaseerd op de koers van de Canadese dollar op 5 januari 2022, onderhevig aan wijzigingen en exclusief lokale belasting.

Lokale belasting

Alberta 5%
British Columbia 12%
Nova Scotia 15%
Ontario 13%
Quebec 14,975%
Yukon 5%
Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024