Beer3 (Jonview).jpeg

Canada

Klik op de rode bladeren om de bestemming te openen.

Canada is het op één na grootste land ter wereld en heeft dan ook een grote diversiteit aan landschappen en cultuur te bieden. Het landschap varieert van uitgestrekte prairies in het midden van het land tot de ruige Rocky Mountains in Alberta. Het land heeft maar liefst 5 verschillende tijdzones en bestaat uit 13 verschillende provincies/territories.

Als u een reis gaat plannen door Canada houd dan rekening met de gigantische afstanden. Om een idee te geven, de afstand van St. Johns in Newfoundland in het oosten en Vancouver in het westen is maar liefst 7.500 kilometer. Om een goede indruk te krijgen van Canada is het verstandig om niet het hele land in één vakantie te willen zien, hier is het land gewoon te groot voor. Als u voor de eerste keer naar Canada gaat is het leuk om bijvoorbeeld in het westen een deel van British Columbia en Alberta te doen, kiest u voor de oostzijde dan is een combinatie tussen Ontario en Quebec een goede optie. Ook wordt er voor een eerste keer vaak gekozen voor de Atlantic Provinces vanwege de ruige kusten en het prachtige groene landschap.

Canada is op vele manieren te bereizen: per trein, auto, boot, camper of een combinatie hiervan. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk waar uw voorkeur naar uit gaat. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van vervoer en accommodatie.

Provincies en Territories

Alberta British Columbia Manitoba New Brunswick
Newfoundland & Labrador Northwest Territories Nova Scotia Nunavut
Ontario Prince Edward Island Quebec Saskatchewan
Yukon      
Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024