4Cruise Alaska3 (Jonview).jpeg

Cruises

Mountain Rails and Alaskan Cruise

Een 15-daagse individuele rondreis van Calgary naar Vancouver: combinatie van bustransfers, excursies, Rocky Mountaineer treinreis en een 8-daagse cruise langs de Canadese kustlijn naar de Alaskaanse fjorden.

Gletsjers, Gold Rush Yukon & Alaska

Vanaf Vancouver maakt u een cruise langs de Canadese Pacific kustlijn naar Alaska en vervolgens reist u per luxe touringcar door het ruige Alaska en Yukon. Begin- en eindpunt van deze 16-daagse reis is Vancouver.

Alaska & West Canada per Trein en Cruise

Individuele 20-daagse reis van Fairbanks, Alaska naar Calgary in Canada. Deels per trein en deels per Holland America Line cruise.

Inside Passage met de Noorderdam

Via één van de meest schilderachtige waterwegen ter wereld, de Inside Passage, vaart u vanuit Vancouver naar het indrukwekkende Alaska, waar u zich kunt vergapen aan adembenemende blauwe gletsjers, groene bossen en een grote verschei...

Western Canada en de Inside Passage - Holland America Line

Met een internationale groep reist u in 8 dagen van Calgary naar Vancouver. Vervolgens stapt u aan boord van ms Nieuw Amsterdam voor een 8-daagse cruise.

Rail & Sail Oost Canada en New England

10-daagse rondreis van Montreal naar Boston, deels per trein en deels per cruise van Holland America Line.  
Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024