standaard.jpg

Ervaringen

Heeft u ervaringen met Canada en/of de Canada Specialist. U kunt op deze pagina uw ervaring delen.


Plaats een berichtBerichten
Geplaatst op: 22-7-2014 om 19:56
Naam: Bea en Karin
Woonplaats: Groesbeek
Land: Nederland
Bericht:
Hallo Berry,

we zijn net terug van onze reis naar Canada en New York.
Het was een geweldige reis en alles klopte.
In alle hotels werden we verwacht, we hadden een schitterende auto tot onze beschikking, mochten mee met de trein over de grens naar USA en ook weer met het vliegtuig terug naar Nederland
De kanotocht in het Algonquin Park was geweldig, wat een prachtige natuur, rust en stilte en dan een 1,5 week later zit je in New York wat een verschil maar een schitterende ervaring.

Even ter info > in de brochure staat dat je in Algonquin bij aankomst met een boot naar je bestemming gaat. Dit klopt niet , je kunt met je auto tot aan de lodge cabin komen en van daaruit maak je kanotochten.
De route beschrijving klopte prima maar was beslist niet overbodig. zonder kun je het absoluut niet vinden.

Ook een Esta formulier was in ons geval niet nodig omdat we met de trein USA in reizen. Esta is alleen als je per vliegtuig of boot het land binnenkomt.
Maar ook dat loste zich prima op, we moesten in de trein een formulier invullen ( ?6 pp) en dan was het goed.

We willen je bedanken voor het plannen / adviseren en uitzoeken van dit prachtig avontuur.
Over enkele jaren willen we de westkust van Canada gaan bekijken en zullen dan zeer zeker weer gebruik maken van je diensten

MVG
Bea & KarinEven kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024