standaard.jpg

Hotels

De hotels die voldoen aan uw criteria zijn te vinden in onderstaande lijst.

Denali Grizzly Bear Resort

Comfortabel hotel gelegen in Denali National Park vlakbij de Nenana rivier.

Hilton Anchorage

Hilton Anchorage is gelegen in het hart van downtown Anchorage. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Alaska en op loopafstand van het station.

Sophie Station Hotel

Sophie Station Hotel is gelegen in Fairbanks op loopafstand van supermarkten. Het hotel biedt o.a. gratis Wifi, finess ruimte en internet faciliteiten

The Westmark Anchorage Hotel

The Westmark Anchorage Hotel is gelegen midden in het centrum van Anchorage. Het hotel heeft een restaurant. lobby,bar en ruime kamers. Gratis Wifi in het hotel!

Westmark Fairbanks Hotel & Conference Center

Westmark Fairbanks Hotel & Conference Center is recent uitgebreid en heeft een conventie center gelegen downtown Fairbanks dichtbij retaurants en winkelmogelijkheden.

Westmark Tok

Westmark Tok hotel ligt op de kruising vann de Alaska en Glenn Higway omgeven door een prachtige natuur. Een heerlijk stopplaats na een lange rit.
Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024