standaard.jpg

Themareizen

Aurora Borealis Fort McMurray

Tijdens dit 4-daagse arrangement geniet u vanuit Fort McMurray van de Aurora Borealis; het prachtige noorderlichtverschijnsel. De temperaturen in deze omgeving hoger zijn dan andere gebieden waar de Aurora Borealis aanschouwd kan worden.

Wandelvakantie British Columbia Alberta

Tijdens deze 15-daagse individuele rondreis maakt u 4x begeleide wandeltochten en is volop vrije tijd om op eigen gelegenheid te wandelen in de Rocky Mountains, Wells Gray Park en Waterton National Park.

Culinary Extravaganza

Autorondreis van Calgary naar Vancouver waarbij de focus, naast de schitterende natuur en cultuur, is gericht op de culinaire kant van Canada. U bezoekt wijnhuizen en maakt een foodmarket tour onder begeleiding van een chef.

Algonquin Park Explorer

Combinatie arrangement in het Algonquin Park: 3 dagen verblijf in de Eco-Lodge en een begeleide 4-daagse wildernis kanotocht.

Wildlife Discovery West Canada

Schitterende natuur en de beste kansen wildlife te zien gecombineerd in een 15-daagse autorondreis van Calgary naar Vancouver. Inclusief 4x wildlife excursies.

Golf Experience Ontario & Quebec

14-daagse autorondreis van metropool Toronto door afwisselende natuurgebieden naar historisch Montreal en inclusief 7x green fees.

Aurora Borealis Yellowknife

4-daagse winterarrangement in Yellowknife, Northwest Territories, inclusief 2x noorderlicht excursies.
Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024