standaard.jpg

Wintersport in Canada

Canada is bij uitstek geschikt een heerlijke wintervakantie te vieren. De weersomstandigheden zijn dusdanig dat hier de fameuze powdersnow ontstaat. Ieder skiër weet dat het een fantastische ervaring is om hierin te skiën. Ook voor de niet-skiër zijn er vele mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring; denk bijvoorbeeld aan een sledehondentocht door de sneeuw of een wandeling door een bevroren canyon. Tevens is er kans het noorderlicht te spotten.

Canada ver weg?

Welnee, na 7 uur vliegen staat u in Montreal, waarvandaan u in no time in skigebied Mont Tremblant bent. Naar Edmonton of Calgary vliegen duurt 9 uur en 2 uur later staat u in Banff of Lake Louise. Een rechtstreekse vlucht naar Vancouver duurt 10 uur en de bekende wintersportplaats Whistler is binnen anderhalf uur bereikt.

 

Wintersport Canada

 

https://www.canadaspecialist.nl/images/icons/canada.png Wintersportarrangementen

Banff Jasper  Lake Louise Whistler

 

 

https://www.canadaspecialist.nl/images/icons/canada.png Aurora Borealis

Breid uw wintersportvakantie uit met een noorderlicht-arrangement!

Aurora Borealis Fort McMurray Aurora Borealis Yellowknife

 

 

Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024