Middle Beach Lodge ***

Middle Beach Lodge is spectaculair gelegen op een rots bij de zee en heeft 2 kilometerprivé strand.

The Sternwheeler***+

Het hotel is midden in Downtown Whitehorse gelegen en is omgeven door winkels, restaurants en bars.

Bridgewater Hotel***+

Dit boetiek hotel is gelegen in het hart van Fairbanks met uitzicht op de Chena River.

Pan Pacific Vancouver*****+

Dit luxueuze Harbourfront Hotel is gelegen in Downtown Vancouver en ligt direct aan Canada Place, dit is de Cruise Terminal van Vancouver.

Aurora Inn Dawson City***+

Kleinschalig hotel, centraal gelegen in Dawson City. Winkels, bars en restaurant op loopafstand. Het hotel heeft 2 verdiepingen, geen lift.

Blue Horizon Hotel***+

Dit hotel is gelegen aan Robson Street in Downtown Vancouver, rondom dit hotel liggen enorm veel hoog aangeschreven restaurants en winkels. Vanuit de hogere verdiepingen van deze accommodatie heeft u een prachtig uitzicht over English Bay.

Hilton Anchorage***+

Hilton Anchorage ligt Downtown Anchorage op 10 minuten rijafstand van de luchthaven.

 

Pike’s Waterfront Lodge***+

De Pike’s Waterfront Lodge is een klassieke lodge gelegen aan de Chena Rivier. Er is een gratis shuttleservice van en naar het vliegveld van Fairbanks en en het Alaska Railroad depot

Denali Cabins***+

De Denali Cabins liggen op slechts 15 kilometer van de rand van Denali National Park. De Denali Cabins zijn ook erg populair bij inwoners uit heel Alaska.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024