Best Western Gold Rush Inn ***

Best Western Gold Rush Inn ligt downtown Whitehorse vlakbij winkels, musea en restaurants.

Edgewater Hotel Whitehorse ***+

Edgewater Hotel Whitehorse is centraal gelegen aan Mainstreet op loopafstand van winkels, musea, galerieën  en restaurants.

Prince of Wales Hotel Waterton Park

Het Prince of Wales Hotel, een echt historisch Canadees icoon, biedt prachtige panorama’s van Waterton Lake en de omliggende bergen.

Holiday Inn Toronto Downtown Centre

Holiday Inn Toronto Downtown Centre ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Eaton Centre downtown Toronto.

Hotel Palace Royal

Elegant en traditioneel hotel, gelegen tegenover Quebec Conference center op korte afstand van oud Quebec City.

Novotel Ottawa

Novotel Ottawa ligt downtown Ottawa en op korte loopafstand van Parliament Hill en het Rideau Canal.

Lord Elgin Hotel

Lord Elgin is een historisch hotel gelegen in downtown Ottawa, bij Confedarion Park, Parliament Hill en het Rideau kanaal.

Hotel Motel Fleur de Lys

Motel-style accommodatie aan de Gulf of St. Lawrence en ligt in het centrum van Percé. Kamers zijn kleurrijk en traditioneel ingericht en enkele bieden zeezicht. Dit hotel heeft de beschikking over 30 kamers verspreid over 2 verdiepingen zonder lift. Verder beschikt dit hotel over een restaurant, supermarkt en gratis parkeerplaatsen.

Alle kamers in dit hotel beschikken over een TV, gratis internet, koffiezetapparaat, klein koelkastje en een haardroger.

 

Hotel le Mirage

Dit charmante motel-stijl hotel is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op Rocher Perce. Alle kamers in dit hotel hebben uitzicht op Rocher Percé. Het Hotel heeft 67 kamers verspreid over twee verdiepingen zonder lift. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

Alle kamers zijn voorzien van een airco, TV, telefoon, internet, telefoon, wekker en een haardroger.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024