Rail & Sail Oost Canada en New England

10-daagse rondreis van Montreal naar Boston, deels per trein en deels per cruise van Holland America Line.

v.a. € 2.657
Western Canada en de Inside Passage – Holland America Line

Met een internationale groep reist u in 8 dagen van Calgary naar Vancouver. Vervolgens stapt u aan boord van ms Nieuw Amsterdam voor een 8-daagse cruise.

Inside Passage met de Noorderdam

Via één van de meest schilderachtige waterwegen ter wereld, de Inside Passage, vaart u vanuit Vancouver naar het indrukwekkende Alaska, waar u zich kunt vergapen aan adembenemende blauwe gletsjers, groene bossen en een grote verscheidenheid aan fauna.

Alaska & West Canada per Trein en Cruise

Individuele 20-daagse reis van Fairbanks, Alaska naar Calgary in Canada. Deels per trein en deels per Holland America Line cruise.

v.a. € 4.135
Gletsjers, Gold Rush Yukon & Alaska

Vanaf Vancouver maakt u een cruise langs de Canadese Pacific kustlijn naar Alaska en vervolgens reist u per luxe touringcar door het ruige Alaska en Yukon. Begin- en eindpunt van deze 16-daagse reis is Vancouver.

v.a. € 3.966
Mountain Rails & Alaskan Cruise

Een 15-daagse individuele rondreis van Calgary naar Vancouver: combinatie van bustransfers, excursies, Rocky Mountaineer treinreis en een 8-daagse cruise langs de Canadese kustlijn naar de Alaskaanse fjorden.

Calgary – Vancouver
Vancouver – Calgary

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024