Alberta is ongetwijfeld een van de meest adembenemende plekken op aarde met weidse en zeer gevarieerde landschappen van prairies tot de Rocky Mountains.

In de parken van de Rocky Mountains vind je een scala aan outdoor activiteiten. In de zomer paardrijden, wandelen over eindeloze paden, golf, wildlife watching, kanoën op een van de turquoise meren of wildwater rafting.

In de winter, hondensleeën, ijsklimmen, heli-skiën of een wandeling door de met ijs bedekte canyons, een verjongingskuur in een natuurlijke warmwaterbron en genieten van de lokale gastronomische gerechten in een authentieke berghut.

Ontdek de Canadese Badlands met zijn hoodoos en overblijfselen van de dinosaurussen of bezoek een van de Unesco World Heritage Sites. Ontdek de prairies en bezoek eens een ranch om kennis te maken met de cultuur uit het westen van Canada. Daarnaast mag een bezoek aan Edmonton met zijn gigantische shopping mall en Calgary mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Reizen & Excursies

Edmonton Segway Tours

Ervaar Edmonton in een geheel nieuwe manier! Glijdt door Noord-Amerika grootste stedelijke park tijdens deze unieke tour van Edmonton River Valley.

Royal Tyrrell Museum of Paleontology

Hoewel de dinosaurussen die miljoenen jaar geleden in Alberta zwierven zijn uitgestorven, lieten ze genoeg bewijs achter waarmee onderzoekers studies konden doen naar de evolutie van deze prehistorische reuzen.

Calgary Heritage Park Historic Village

Verken Heritage Town Square, met restaurants, winkels en het Gasoline Alley Museum. Ontdek hoe de introductie van de auto onze cultuur veranderde.

Calgary Tower

Het Calgary Tower observatie dek ligt 191 meter boven het centrum en biedt een spectaculair 360° uitzicht over de bruisende stad, de majestueuze Rocky Mountains, de glooiende heuvels en het uitgestrekte prairie landschap.

Jasper Motor Cycle Tour

Tijdens deze persoonlijke sightseeing tour voor 1 of 2 personen zit u in de zijspan van een Harley Davidson motorfiets, die bereden wordt door een professionele rijder.

White Water Rafting Tour vanuit Jasper

Deze excursie is een uitstekende introductie met White Water Rafting. Over een afstand van ca. 9 km. zult u veel klasse 2 stroomversnellingen tegenkomen. Tijdens de rustige stukken krijgt u een uitleg over de menselijke en natuurlijke historie van dit gebied.

Spirit Island Cruise on Maligne Lake

Maligne Tours neemt u mee op een 90 minuten cruise op een van de Rockies meest schilderachtige meren. De tour wordt uitgevoerd met een dichte glazen, verwarmde rondvaartboot.

Evening Wildlife Safari

Neem deel aan deze tour door Banff National Park op zoek naar verschillende dieren. Een deskundige gids zal vertellen over de bedreiging waar de dieren vandaag de dag mee te maken hebben en uitleggen hoe het National Park de dieren en hun natuurlijk leefomgeving probeert te beschermen.

The Icefields Parkway Tour vanaf Banff

Bereid u voor op de Columbia Icefield! Met een uitgestrektheid van 325 vierkante km en dieptes van 320 m, vormt deze indrukwekkende Icefield een van de grootste massa’s ijs ten zuiden van de poolcirkel.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024