Alberta is ongetwijfeld een van de meest adembenemende plekken op aarde met weidse en zeer gevarieerde landschappen van prairies tot de Rocky Mountains.

In de parken van de Rocky Mountains vind je een scala aan outdoor activiteiten. In de zomer paardrijden, wandelen over eindeloze paden, golf, wildlife watching, kanoën op een van de turquoise meren of wildwater rafting.

In de winter, hondensleeën, ijsklimmen, heli-skiën of een wandeling door de met ijs bedekte canyons, een verjongingskuur in een natuurlijke warmwaterbron en genieten van de lokale gastronomische gerechten in een authentieke berghut.

Ontdek de Canadese Badlands met zijn hoodoos en overblijfselen van de dinosaurussen of bezoek een van de Unesco World Heritage Sites. Ontdek de prairies en bezoek eens een ranch om kennis te maken met de cultuur uit het westen van Canada. Daarnaast mag een bezoek aan Edmonton met zijn gigantische shopping mall en Calgary mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.649
Culinary Discovery

Culinary Discovery is een 14-daagse autorondreis van Calgary naar Vancouver waarbij de focus, naast de natuur en cultuur, is gericht op de culinaire kant van Canada. Proef typisch Canadese gerechten, geniet van Western Style-BBQ, bezoek wijnhuizen en maak een foodmarket tour.

Camperreis Rockies & Vancouver Island

De 21-daagse camperreis Rockies & Vancouver laat u zien hoe divers West-Canada is. De overweldigende Canadese Rockies, de wijnstreek Okanagen en natuurlijk de ruige kusten van Vancouver Island.

Camperreis Mountains & Prairies

Deze 18-daagse camperreis vanaf Edmonton voert u via de Badlands, Drumheller naar de Rocky Mountains. De reis is inclusief camperhuur en gereserveerde campgrounds.

Jasper Skytram

Jasper Skytram is de langste en hoogste kabelbaan in Canada. Eenmaal boven heeft u een fantastisch uitzicht over een zestal bergketens, gletsjermeren, de Athabasca Rivier en Jasper.

Edmonton Segway Tours

Ervaar Edmonton in een geheel nieuwe manier! Glijdt door Noord-Amerika grootste stedelijke park tijdens deze unieke tour van Edmonton River Valley.

Royal Tyrrell Museum of Paleontology

Hoewel de dinosaurussen die miljoenen jaar geleden in Alberta zwierven zijn uitgestorven, lieten ze genoeg bewijs achter waarmee onderzoekers studies konden doen naar de evolutie van deze prehistorische reuzen.

Calgary Heritage Park Historic Village

Verken Heritage Town Square, met restaurants, winkels en het Gasoline Alley Museum. Ontdek hoe de introductie van de auto onze cultuur veranderde.

Calgary Tower

Het Calgary Tower observatie dek ligt 191 meter boven het centrum en biedt een spectaculair 360° uitzicht over de bruisende stad, de majestueuze Rocky Mountains, de glooiende heuvels en het uitgestrekte prairie landschap.

Jasper Motor Cycle Tour

Tijdens deze persoonlijke sightseeing tour voor 1 of 2 personen zit u in de zijspan van een Harley Davidson motorfiets, die bereden wordt door een professionele rijder.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024