Canmore

Canmore, gelegen in het hart van de Rocky Mountains, ligt op circa een uur rijden van Calgary en op slechts 5 minuten van het Banff National Park. Canmore werd in 1883 gevestigd als bescheiden kolenmijnstad, wat tot 1979 duurde doordat de mijn toen definitief gesloten werd. Canmore heeft een scala van buitenactiviteiten te bieden, waaronder wandelen, fietsen, vissen en skiën. Tevens kunt u er winkelen voor leuke cadeautjes, musea bezoeken of een kijkje nemen in de vele galeries. Voor degene die Banff te druk vindt is Canmore een uitstekend alternatief met een keur aan restaurants en bars.

Reizen & Excursies

Three Sisters Peak Helicopter Tour

Op eigen gelegenheid reist u naar de Helipad in Canmore van Alpine Helicopters. Van hieruit vertrekt de 25 minuten durende Helicopter Tour.

Rockies Trail en Cruise naar de Gletsjers

Deze 17-daagse reis gaat met een internationale groep van Calgary via de Canadese Rockies naar Vancouver en laat u aan boord van de ms Koningsdam kennis maken met de afwisselende kustlijn van Canada en de gletsjers in Alaska.

Calgary – Vancouver

v.a. € 1.161
Groepsreis Western Journey

Korte rondreis in internationaal gezelschap met Engels/Nederlands- of Duitssprekende begeleiding. Tijdens deze 8-daagse reis vanuit Calgary bezoekt u het indrukwekkende Banff National Park en reist u via Whistler naar metropool Vancouver.

Calgary – Vancouver

v.a. € 2.405
Groepsreis Canadian Contrasts

15-daagse groepsreis waarbij het oosten en het westen van Canada worden bezocht. Verblijf is in middenklasse hotels; ontbijt, 8 (stads)tours en binnenlandse vlucht zijn inbegrepen. Keuze uit Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Vancouver

v.a. € 2.872
Western Canada en de Inside Passage – Holland America Line

Deze 15-daagse reis voert langs met een internationale groep langs hoogtepunten van West Canada en laat u aan boord van de ms Koningsdam kennis maken met de afwisselende kustlijn van Canada en Alaska.

Calgary – Vancouver

Accommodaties

Grande Rockies Resort ***

Grande Rockies Resort ligt dowtown Canmore op loopafstand van restaurants en winkels en op 15 minuten rijden naar Banff.

Quality Resort Canmore

Quality Resort Canmore is een kindvriendelijk hotel gelegen in Downtown Canmore met uitzicht op de Rocky Mountains.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024