v.a. € 631
Winterspecial Edmonton & Jasper

Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u het levendige Edmonton, dé winterstad van Canada, en de schitterende natuur van Jasper National Park in de Rocky Mountains.

v.a. € 574
Wintersport Jasper

Geniet tijdens uw wintersportvakantie van droge poedersneeuw, liften zonder wachttijden en het gezellige centrum van Jasper. 8-daags arrangement inclusief overnachtingen, transfers en skipas.

v.a. € 880
Wintersport Lake Louise

Champagne powdersnow in een van de grootste skigebieden van Noord Amerika: Lake Louise. 8-daags arrangement inclusief transfers en liftpassen.

v.a. € 796
Wintersport Banff

Wintersport in Banff combineert drie skigebieden, een bruisend nachtleven en het winterse landschap van de Rocky Mountains. 8-daags arrangement inclusief overnachtingen, transfers en skipas.

v.a. € 877
Wintersport Whistler

Een wintersportvakantie in Whistler combineert een gigantisch skigebied, de beroemde Champagne Powder Snow, een Europees aandoend skidorp en Canadese gastvrijheid.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024