Campingroute West Canada

Routesuggestie voor kampeerreis in British Columbia en Alberta. Deze route beslaat ongeveer 4.000 kilometer in 20 dagen.

v.a. € 887
Algonquin Park Explorer

Combinatie arrangement in het Algonquin Park: 3 nachten verblijf in de Eco-Lodge en een begeleide wildernis kano- en kampeertocht van 3 nachten.

Camping Package British Columbia en Alberta

Optimaal genieten van de natuur en vrij zijn om te gaan en staan waar u wilt! Wij verzorgen hoogwaardig kampeermateriaal, welke u ophaalt in Vancouver of Canmore (nabij Banff). One-ways tussen Vancouver en Canmore zijn ook mogelijk.

v.a. € 1.379
Wandelvakantie Chilkoot Trail in Yukon & Alaska

Wandeltocht over de beroemde Chilkoot Trail; het oude pad van de goudzoekers. 6-daags arrangement vanuit Whitehorse onder begeleiding van een ervaren gids.

v.a. € 3.672
Trektocht Kluane National Park en Donjek Glacier

De Donjek Route is geen aangelegd wandelpad, maar een echte wildernis ervaring! In 12 dagen wandelt u langs de Burwash Uplands en naar de voet van de Donjek Glacier.

v.a. € 1.490
Outdoor Adventure in British Columbia

Individuele 14-daagse autorondreis om Canada op actieve wijze te verkennen. Inclusief meerdere activiteiten, geschikt voor ieder niveau, en vrije tijd op de mooiste outdoorlocaties van British Columbia.

v.a. € 4.245
Kanoën op Yukon’s Liard River

Ga mee op dit kanoavontuur en peddel over de Liard River door ongerepte natuurgebieden. Per watervliegtuig gaat u naar Caribou Lakes, om 7 dagen te kanoën naar een kleine nederzetting bij Watson Lake. Totale reisduur: 12 dagen.

v.a. € 1.226
Kanoën op de Yukon River

Kanotrip over de indrukwekkende Yukon River langs historische plaatsen en schitterende natuur. Tochten zijn 320 kilometer (8 dagen), 400 kilometer (13 dagen) of 700 kilometer (20 dagen) en beginnen in Whitehorse.

Desolation Sound Kayak Tour

Meerdaagse begeleide kajak- en kampeertocht door Desolation Sound Marine Provincial Park. Vertrek vanuit Powell River aan de Sunshine Coast.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024