Camping Package British Columbia en Alberta

Optimaal genieten van de natuur in Canada en vrij zijn om te gaan en staan waar je wilt. Onder dit motto zijn vele reizigers naar Canada u al voorgegaan met het kampeermateriaal van onze partner Rent-a-Tent Canada. Het voordeel van het huren van een kampeerpakket is dat u de uitrusting niet zelf mee hoeft te nemen in de bagage, welke tijdens de vluchten beperkt is.

Het materiaal van Rent-a-Tent Canada is van hoogwaardige kwaliteit en wordt afgeleverd bij uw hotel of B&B in Vancouver of Richmond of u haalt deze zelf op na het ophalen van uw huurauto. Voor Alberta worden de spullen afgeleverd in Canmore (op de weg van Calgary naar Banff).

De auto

Kies uit een groot aanbod huurauto’s. U huurt al een auto vanaf € 250,- per week inclusief ongelimiteerde kilometers en alle verzekeringen.

Uw hotel

Desgewenst zorgen wij ervoor dat voor de eerste nacht een hotel is gereserveerd.

De kampeerpakketten

Alle aangeboden tenten zijn dubbeldoeks en van uitstekende kwaliteit. Rent-a-Tent gebruikt uitsluitend tenten van de kwaliteitsmerken The North Face en Marmot. De kampeerpakketten zijn standaard voorzien van alle kampeerbenodigdheden:

  • tent, grondzeil, hamer, heavy duty (rots-)haringen, kleine bijl
  • comfortabele self-inflating matrassen, circa 7,5 cm dik* (luchtbedden met een elektrische pomp zijn ook mogelijk, maar op basis van comfort en gemak adviseren wij self-inflating)
  • 1 opvouwbare kampeerstoelen per persoon
  • koelbox, zaklamp
  • dubbelpits camping kooktoestel inclusief 1 ontkoppelbaar propaan gasflesje
  • kookgerei: 2 pannen met deksels en een koekenpan, andere kleine camping benodigdheden zoals koffie/thee bekers, drinkbekers, snijplank, borden, bestek, lucifers, zout en peper, afwasmiddel, afwasteiltje, afwasborstel, theedoeken, handveger en blik, blikopener, kurkentrekker, vuilniszakken, wasknijpers, touw
  • toeristische informatie/brochures inclusief degelijke wegenkaart

De tenten

Package A: 2 personen

Dit zijn de meest compacte tenten en derhalve ook erg snel op te zetten (ongeveer 5 minuten). We hebben verschillende modellen in het assortiment:

Marmot Limelight

Marmot Limelight

 

 

Catalyst 3

Catalyst 3

Package B: 2 personen Deluxe & Package C: 3 personen
Marmot Halo

Marmot Halo 4 Marmot Halo 4

Package D: 4-5 personen
Marmot Halo 6 6P

Marmot Halo 6 Marmot Halo 6 Marmot Halo 6

 

Prijzen Camping Package British Columbia en Alberta 2022

Pakket 3-7 dagen 8-17 dagen 18 dagen+
A 2 personen in een 3-persoonstent € 31 € 29 € 26
B 2 personen in een 4-persoonstent € 36 € 33 € 30
C 3 personen in een 4-persoonstent € 40 € 37 € 34
C 3 personen in een 6-persoonstent € 43 € 40 € 37
D 4-5 personen in een 6-persoonstent € 45 € 42 € 37
E 4 personen in 2x 3-persoonstent € 45 € 41 € 37
E 5-8 personen in 1x 3-persoonstent en 1x 4/6-persoonstent € 49 € 45 € 41
Éénmalige preperation fee € 45
One way fee € 115

Prijzen zijn per dag en onder voorbehoud van de koers van de Canadese dollar. Inclusief lokale belasting. Kampeeruitrusting kan enkel worden gereserveerd in combinatie met autohuur.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024