standaard.jpg

Camperhuur Canada

 

Afbeelding Camperhuur

Fraserway

Onze prefered camperverhuurder in Canada is Fraserway. Deze verhuurder is niet alleen de grootste in Canada maar levert ook nog eens de nieuwste campers. Met keuze uit 11 verschillende truck campers en motorhomes, is er altijd een type dat bij u past! Fraserway heeft verhuurdepots in Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Toronto en Halifax. Bij het ophalen van uw camper ontvangt u een Nederlandstalig pakket met uitgebreide informatie.

 

Four Seasons

Four Seasons is een dochtermaatschappij van Fraserway. De oudere campers van Fraserway worden verhuurd door Four Seasons voor zeer aantrekkelijke tarieven. De voertuigen zijn tussen de 2 en 5 jaar oud. Four Seasons heeft meertalig personeel in dienst, waaronder Nederlandssprekend. Four Seasons biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Rent-a-CamperMinivan Camper

De Rent-a-Camper is een ideale mogelijkheid voor reizigers die  kamperen in een tent te avontuurlijk vinden, maar wel de vrijheid van kamperen willen ervaren. U huurt via ons een minivan vanaf de luchthaven van Vancouver en rijdt in circa 5 minuten naar onze partner, waar de minivan wordt omgebouwd tot een minicamper, inclusief alle kampeerbenodigdheden.

 

Fraserway Four Seasons Minivan Camper

 

Wenst u een andere camperverhuurder? Vul ons contactformulier in en u ontvangt een offerte met de betreffende verhuurder en model.

Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024