Four Seasons is een dochtermaatschappij van Fraserway. De oudere campers van Fraserway worden verhuurd door Four Seasons voor zeer aantrekkelijke tarieven. De campers zijn tussen de 2 en 5 jaar oud. Four Seasons heeft meertalig personeel in dienst, waaronder Nederlandssprekend. Deze verhuurder biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding.

U vindt de campers bij verhuurstations in Abbotsford (Vancouver), Airdrie (Calgary), Leduc (Edmonton), Bedford (Halifax), Cookstown (Toronto). U heeft de keuze uit vijf modellen campers. Four Seasons biedt (soms tegen betaling) transfers aan van de luchthaven naar het verhuurstation en retour. U ontvangt bij het ophalen van uw camper een uitgebreid Nederlandstalige informatiepakket met o.a. kaarten. U betaalt geen extra kosten voor meerdere chauffeurs.

De aangeboden campers zijn weliswaar niet gloednieuw maar zeker in goede staat, daarnaast geeft de verhuurder ook een uitstekende service. Klanten zijn dan ook zeer tevreden over de aangeboden service.

Bij Four Seasons bent u goed verzekerd, in de All Inclusive en Full inclusive pakketten is een CDW verzekering inbegrepen, hierbij geldt een eigen risico van CA$ 750,00 per geval. U kunt door middel van een CDR verzekering het eigen risico afkopen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste camper, aarzel niet en bel of mail ons. We helpen u graag verder.

Voordelen

  • goede kwaliteit motorhomes
  • transfers van luchthaven of hotel naar het verhuurdepot zijn op de meeste locaties inbegrepen
  • u ontvangt een uitgebreide "travel kit" met kaarten en brochures
  • geen extra kosten voor tweede of derde chauffeur
  • grensoverschrijding met USA kosteloos toegestaan
  • u kunt uw camper 's morgens vroeg al ophalen
Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024