v.a. € 631
Winterspecial Edmonton & Jasper

Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u het levendige Edmonton, dé winterstad van Canada, en de schitterende natuur van Jasper National Park in de Rocky Mountains.

v.a. € 956
Alberta Winter Adventure

12-daagse autoreis door de Rocky Mountains, van Edmonton naar Calgary. Geniet van festivalstad Edmonton en het winterwonderland in nationale parken Elk Island, Jasper en Banff.

v.a. € 4.814
IJsberen & Tundra Buggy Lodge

Een unieke ervaring: verblijf midden in het habitat van ijsberen! Meerdaagse arrangementen vanuit Winnipeg inclusief retourvlucht Churchill, dagtours op zoek naar ijsberen, uitstekende maaltijden en specialistische begeleiding.

v.a. € 1.598
Winter in West Canada

Raak betovert door de schoonheid van het winterseizoen tijdens 11-daagse reis. Van Calgary naar Vancouver, inclusief meerdere excursies en 2-daagse treinreis.

v.a. € 787
Winterse Avonturen Banff

Actief en avontuurlijk 6-daags arrangement in Banff National Park, inclusief transfers en 4 excursies.

v.a. € 840
Aurora Borealis Yellowknife – Aurora Village

4-daagse herfst- en winterarrangement in Yellowknife, Northwest Territories. Inclusief 3x noorderlicht avondexcursie, 2x dagexcursie en meerdere maaltijden.

v.a. € 574
Wintersport Jasper

Geniet tijdens uw wintersportvakantie van droge poedersneeuw, liften zonder wachttijden en het gezellige centrum van Jasper. 8-daags arrangement inclusief overnachtingen, transfers en skipas.

v.a. € 880
Wintersport Lake Louise

Champagne powdersnow in een van de grootste skigebieden van Noord Amerika: Lake Louise. 8-daags arrangement inclusief transfers en liftpassen.

v.a. € 796
Wintersport Banff

Wintersport in Banff combineert drie skigebieden, een bruisend nachtleven en het winterse landschap van de Rocky Mountains. 8-daags arrangement inclusief overnachtingen, transfers en skipas.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024