Newfoundland & Labrador

Newfoundland is de meest oostelijke provincie van Canada, om een idee te geven de provincie ligt dichter bij Noord Ierland dan Thunder Bay in Ontario. De hoofdstad van Newfoundland & Labrador is St John’s, tevens de grootste stad van de provincie. Het eiland Newfoundland is groter dan Cuba en IJsland. Labrador is maar liefst twee en een half keer zo groot als Newfoundland.

Newfoundland & Labrador bieden maar liefst 17000 kilometer kustlijn en indrukwekkende landschappen. De ongerepte natuur biedt onvergetelijke fiets en wandelroutes langs leuke vissersplaatsjes en hoge rotsen. Vanaf de kusten kun je walvissen en voorbijdrijvende ijsbergen zien. Vanaf juni tot augustus zijn er maar liefst 22 soorten walvissen te vinden

De provincie kent wel meer dan 350 vogelsoorten en wordt dan ook wel de “zeevogelhoofdstad” van de wereld genoemd. Voor liefhebbers van Jan-van-Genten is Cape St Mary’s een absolute must.

Gros Morne National Park en Viking-vesting plaats zijn beide uitgeroepen tot werelderfgoederen van Unesco en typeren de culturele diversiteit van de provincie.

Reizen & Excursies

v.a. € € 4149
Circle Newfoundland & Labrador

Circle Newfoundland & Labrador is een 13-daagse groepsrondreis die zowel spectaculaire natuur als interessante cultuur omvat. De reis wordt geleid door een ervaren, lokale gids. De reis begint in Nova Scotia en neemt u vervolgens mee langs de meest toonaangevende attracties van Newfoundland en Labrador.

Halifax – St. John’s

v.a. € € 8286
Great Atlantic Experience

Great Atlantic Experience is een 23-daagse groepsrondreis door Nova Scotia en Newfoundland. De reis wordt geleid door een ervaren, lokale gids. U wordt meegenomen langs de meest toonaangevende attracties van Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island, en Newfoundland en Labrador. 

Halifax – St. John’s

v.a. € 1.150
Ontdek Newfoundland en Labrador

Een 16-daagse autoreis door Nova Scotia, Newfoundland en Labrador, waarbij u kennis maakt met de prachtige landschappen en de ruige schoonheid van het gebied.

Accommodaties

Clode Sound Motel

Clode Sound Motel ligt aan de rand van Terra Nova National park, op korte afstand van de Trans Canada Highway 1 en de zee. Het motel heeft een restauarant.

De kamers hebben een klein keukentje

Sindbad’s Hotel

Sindbad’s Hotel ligt tegenover een groot winkelcentrum in Gander. Het hotel heeft 107 kamers, een restaurant en een pub.

Shallow Bay Motel & Cabins

Shallow Bay Motel & Cabins ligt in het kleine plaatsje Cow Head, de perfecte plaats voor het ontdekken van Gros Morne National Park.

Tuckamore Lodge

Tuckamore Lodge is prachtig gelegen tussen aan de ene kant een meer en aan de andere kant de zee.

Ocean View Hotel

Ocean View Hotel is centraal gelegen in Rocky Harbour, de uitvalsbasis voor Gros Morne National Park.

Anchor Inn Hotel & Suites

Anchor Inn Hotel & Suites ligt centraal in Twillingate en bestaat uit een hoofdgebouw en annexgebouw.

Kelly’s Landing

Kelly’s Landing is een kleinschalige sfeervolle accommodatie midden in Trinity.

DoubleTree by Hilton St John’s

DoubleTree by Hilton St John’s ligt aan de haven van St John’s op ongeveer 1 kilometer van het uitgaansgedeelte van St John’s. In de directe omgeving zijn restaurants, souvenirwinkels en een kleine supermarkt.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024