Wij werken samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en hebben goede prijsafspraken met hen. Veelal zijn onze touroperatingtarieven gunstiger dan rechtstreeks bij de betreffende luchtvaartmaatschappij. Touroperatortarieven zijn van toepassing wanneer een landarrangement (zoals autohuur, camperhuur en/of verblijf) bij ons wordt gereserveerd.

Er zijn talloze vluchtmogelijkheden naar en binnen Canada. Zo kunt u rechtstreeks vliegen of met een overstap, kunnen meerdere bestemmingen in Canada worden gecombineerd en is het mogelijk een meerdaagse stopover te maken, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten of op IJsland.

Op basis van uw wensen gaan wij graag na wat voor u de meest gunstige vluchten zijn. Hierbij vergelijken wij meerdere luchtvaartmaatschappijen en, indien u flexibel bent in data of volgorde van uw reis, dan vergelijken wij ook of dit een gunstig effect heeft op de ticketprijs.

Aangezien tarieven dagelijks kunnen wijzigen op basis van beschikbaarheid, kunnen wij het gewenste vluchtschema vrijblijvend in optie zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons, we helpen u graag verder!

Air Canada is Canada’s nationale luchtvaartmaatschappij en tevens de grootste, met 194 bestemmingen. Tussen Schiphol en Toronto en tussen Brussel en Montreal zijn er rechtstreekse vluchten. Overige bestemmingen zijn bereikbaar met een overstap. Vluchten van Air Canada kunnen worden gecombineerd met onder andere British Airways, Lufthansa, Swiss Airlines en United Airlines, waardoor er talloze verbindingen mogelijk zijn. Vlieg in de Economy Class of Business Class.

De thuisbasis van de Canadese luchtvaartmaatschappij Air North is Whitehorse, Yukon. Zij maken de Yukon Territory bereikbaar door rechtstreekse vluchten vanuit onder meer Vancouver, Victoria, Calgary, Edmonton en Ottawa. Vanuit Whitehorse wordt gevlogen naar het noordelijker gelegen Dawson City, Old Crow en Mayo. Vluchten worden uitgevoerd in Economy Class.

Air Transat is een Canadese luchtvaartmaatschappij, gespecialiseerd in vakantievluchten. Tussen april en oktober vliegt u rechtstreeks vanaf Schiphol en Brussel naar Toronto, Calgary en Vancouver. Kies uit Economy Class, eventueel met Option Plus, of de Club Class.

De nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is Icelandair. Vanaf Schiphol en Brussel verzorgen zij met een relatief korte stop vluchten naar groot aantal bestemmingen in Canada. U vliegt in Economy Class of de ruimere Saga Class. U kunt ook een stopover maken in IJsland.

KLM is Nederlands nationale luchtvaartmaatschappij en vliegt het gehele jaar rechtstreeks naar diverse bestemmingen in Canada, de meeste bestemmingen zelfs dagelijks. Vluchten van KLM kunnen worden gecombineerd met Air France en Delta Airlines. U heeft keuze uit Economy Class, Comfort Class en Business Class.

WestJet is de één-na-grootste luchtvaartmaatschappij van Canada maakt 108 bestemmingen in Noord en Centraal Amerika bereikbaar. De binnenlandse vluchten in Canada zijn veelal het gunstigste wanneer deze worden gecombineerd met intercontinentale vluchten van KLM. U vliegt in de Economy Class; op geselecteerde trajecten met Boeing 787-9 Dreamliner is tevens Business Class.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024