Treinreizen

Canada is natuurlijk erg uitgestrekt, er zijn dan ook vele manieren om rond te reizen in Canada, een van de meest relaxte manieren is met de trein. Via Rail heeft dan ook een uitgebreid spoornetwerk door Canada. Een van de meest aansprekende routes is die met The Canadian dwars door Canada in 5 dagen tijd. U kunt hierbij kiezen uit diverse slaapmogelijkheden van eenvoudig tot de luxe Prestige Class. Een andere mooie route die u kunt rijden is met The Ocean, deze rijdt in 22 uur van Montréal naar Halifax. Ook hier vindt u aan boord diverse slaapmogelijkheden.

In het Westen van Canada rijdt de Rocky Mountaineer. De luxetrein rijdt verschillende routes tussen Vancouver – Banff of Jasper. De Rocky Mountaineer komt op plaatsen waar geen ander vervoermiddel kan komen en laat het prachtige berglandschap met zijn besneeuwde toppen zien, oneindige bossen en schuimende rivieren. Tijdens de reis wordt u heerlijk in de watten gelegd.

v.a. € 2.697
Coast to Coast per trein

In 15 dagen van de Pacific Coast van Canada naar de Atlantic Coast. Doorkruis 8 provincies, 5 tijdzones en bezoek metropolen, uitgestrekte prairies en indrukwekkende bergen.

Vancouver – Halifax, of v.v.

Per trein door Canada met Via Rail

VIA Rail is de nationale spoorwegmaatschappij van Canada. Zij verbinden ruim 400 stations, verspreid door het hele land. U kunt bij ons losse trajecten, complete verzorgde treinreizen en VIA Rail passen boeken.

Crossing Borders Canada & USA

Afwisselende 7-daagse reis per trein met bezoek aan metropolen New York en Toronto, de indrukwekkende Niagara Falls en het 19e eeuwse stadje Niagara-on-the-Lake.

New York – Toronto, of v.v.

v.a. € 1.685
Canada & USA Pacific Coast Explorer

12-daagse treinreis van het Canadese Vancouver naar het Amerikaanse Los Angeles, via Seattle en San Francisco, met verblijf in goede middenklasse hotels.

v.a. € 1.435
Rocky Mountaineer

Ervaar een van de mooiste treinreizen ter wereld! De Rocky Mountaineer komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen; geniet onderweg van het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen, diepe kloven en schuimende rivieren.

Vancouver – Banff en v.v.

Vancouver – Jasper en v.v.

v.a. € 4.886
Trans Canada by Rail

Trans Canada by Rail is een prachtige 15-daagse reis van Toronto naar Vancouver waarbij gereisd wordt met de beroemde treinen ‘The Canadian’ en ‘Rocky Mountaineer’ en vele excursies inbegrepen zijn.

Toronto – Vancouver, of v.v.

Capital Experience

Een 10-daagse individuele rondreis per trein langs de grote steden in Oost-Canada. Ontdek het mondaine Toronto, de Old Town in Montreal en Quebec City met Europese sfeer en de hoofdstad van Canada: Ottawa. De reis begint en eindigt in Toronto, maar kan ook aanvangen en/of eindigen in Ottawa, Montreal of Quebec City.

Toronto – Toronto

v.a. € op aanvraag
Grand Rail Circle

Luxe 13-daagse individuele rondreis, grotendeels per trein, door het mooiste gedeelte van West-Canada. Begin- en eindpunt van de reis is Vancouver.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 4.336
Rail & Sail

Individuele rondreis van 13 dagen door West Canada, waarbij gereisd wordt met onder andere de beroemde trein Rocky Mountaineer, u door de indrukwekkende Inside Passage vaart en over Vancouver Island vliegt.

Vancouver – Vancouver

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024