Treinreis Crossing Borders Canada & USA

Afwisselende treinreis met bezoeken aan de metropolen New York en Toronto. Daarnaast worden ook Niagara Falls en het 19e-eeuwse stadje Niagara-on-the-Lake bezocht.

Beknopte route: New York – Niagara Falls – Niagara-on-the-Lake – Toronto

Deze reis verlengen, inkorten of in omgekeerde volgorde maken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Dagprogramma 7-daagse Crossing Borders Canada & USA

Dag 1: Aankomst New York

Aankomst in New York. U gaat op eigen gelegenheid naar uw hotel.

 

Dag 2: Vrije dag New York

New York is een bruisende stad die zijn bijnaam ‘The City That Never Sleeps’ volledig waarmaakt. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich in stadsdeel Manhattan, met populaire buurten als Upper East Side, Upper West Side, SoHo, China Town, Little Italy en Greenwich Village. Bezoek het Empire State Building, Times Square, St. Patrick’s Cathedral, de iconische Brooklyn Bridge, de theaters van Broadway en maak een boottocht naar het Vrijheidsbeeld.

 

Dag 3: Treinreis van New York naar Niagara Falls

Vroeg in de ochtend op eigen gelegenheid naar Penn Station in New York voor de treinreis naar Niagara Falls. De Maple Leaf trein brengt u in circa 9,5 uur naar de indrukwekkende Niagara Falls. De prachtige rit voert door de Hudson River Valley, het wijngebied en de kloven in de Finger Lakes regio.

 

Dag 4: Deluxe Niagara Winery Tour

Vandaag maakt u 6 uur durende excursie door Niagara Wine Country. In Chateau des Charmes Winery geniet u van een rondleiding en proeverij en in Inniskillin Winery proeft u onder meer de karakteristieke icewijn. In het 19e eeuwse, pittoreske Niagara-on-the-Lake volgt een heerlijke 3-gangenlunch in Bacchus Lounge, Queen’s Landing Hotel.

 

Dag 5: Per trein naar Toronto

De trein van Niagara Falls naar Toronto vertrekt pas aan het einde van de middag, waardoor er ruim is voor de Voyage to the Falls. Deze 15 minuten durende boottocht voert langs de American Falls en Bridal Veil Falls naar de voet van de Horseshoe Falls.

 

Dag 6: Vrije dag Toronto

Toronto is Canada’s grootste stad en gelegen aan de oever van Lake Ontario. Hightech architectuur en bosrijke, Victoriaanse wijken staan er gebroederlijk naast elkaar. Enkele hoogtepunten zijn de CN Tower, Toronto Harbor, Casa Loma, Kensington Market, Royal Ontario Museum en het levendige Yonge-Dundas Square.

 

Dag 7: Einde reis in Toronto

Einde van deze reis.

Vertrekdata Crossing Borders Canada & USA

Dagelijks van 1 januari t/m 31 december

Prijzen Crossing Borders Canada & USA 2024 op aanvraag

 

Inbegrepen
  • 6 overnachtingen conform reisschema in een middenklasse hotels
  • excursie Deluxe Niagara Winery Tour, ca. 6 uur
  • treinreis van New York naar Niagara Falls (Canadese zijde) en van Niagara Falls (Canadese zijde) naar Toronto op basis van zitplaats economy class

 

Niet inbegrepen
  • vluchten
  • transfers tussen luchthavens, accommodaties en treinstations
  • maaltijden en dranken
  • fooien en uitgaven van persoonlijke aard
  • optionele excursies of activiteiten
  • reis- en/of annuleringsverzekering
Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024