Niagara Falls

Niagara Falls in Ontario, Canada, staat wereldwijd bekend om zijn indrukwekkende watervallen en bruisende uitgaansscene. De watervallen zijn een natuurlijk wonder dat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. Je kunt ze van dichtbij ervaren met boottochten zoals de Hornblower of genieten van een panoramisch uitzicht vanaf de Skylon Tower.

’s Avonds komt de stad tot leven met verlichte watervallen die een magische sfeer creëren. Clifton Hill biedt tal van attracties, waaronder pretparken, arcades en eetgelegenheden. Voor degenen die van gokken houden, is het Fallsview Casino Resort een populaire keuze. Er worden ook regelmatig shows en evenementen georganiseerd.

Reizen & Excursies

v.a. € 2.085
East Canada Classic vanaf Montreal

Aantrekkelijk geprijsde autorondreis met verblijf in eenvoudige hotels, waarbij in 14 dagen highlights in Oost Canada worden bezocht: Toronto, Montreal, Ottawa, Quebec City, Algonquin Park en Thousand Islands.

Montreal – Montreal

v.a. € 2.697
Coast to Coast per trein

In 15 dagen van de Pacific Coast van Canada naar de Atlantic Coast. Doorkruis 8 provincies, 5 tijdzones en bezoek metropolen, uitgestrekte prairies en indrukwekkende bergen.

Vancouver – Halifax, of v.v.

Crossing Borders Canada & USA

Afwisselende 7-daagse reis per trein met bezoek aan metropolen New York en Toronto, de indrukwekkende Niagara Falls en het 19e eeuwse stadje Niagara-on-the-Lake.

New York – Toronto, of v.v.

v.a. € 4.886
Trans Canada by Rail

Trans Canada by Rail is een prachtige 15-daagse reis van Toronto naar Vancouver waarbij gereisd wordt met de beroemde treinen ‘The Canadian’ en ‘Rocky Mountaineer’ en vele excursies inbegrepen zijn.

Toronto – Vancouver, of v.v.

Capital Experience

Een 10-daagse individuele rondreis per trein langs de grote steden in Oost-Canada. Ontdek het mondaine Toronto, de Old Town in Montreal en Quebec City met Europese sfeer en de hoofdstad van Canada: Ottawa. De reis begint en eindigt in Toronto, maar kan ook aanvangen en/of eindigen in Ottawa, Montreal of Quebec City.

Toronto – Toronto

Groepsreis Eastern Journey

Kosmopolitische steden, Franse invloeden, wijnplantages, schitterende natuur en de Niagara Falls; tijdens deze 8-daagse groepsreis ziet u het allemaal! Kies voor Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Toronto

v.a. € 2.405
Groepsreis Canadian Contrasts

15-daagse groepsreis waarbij het oosten en het westen van Canada worden bezocht. Verblijf is in middenklasse hotels; ontbijt, 8 (stads)tours en binnenlandse vlucht zijn inbegrepen. Keuze uit Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Vancouver

v.a. € 756
Kennismaking met Ontario

Deze 9-daagse autorondreis laat u de highlights van Ontario zien: Toronto, Niagara Falls, Thousand Islands, Ottawa, prachtige natuurgebieden en wijngaarden.

v.a. € op aanvraag
Family Fun in the East

18-daagse autorondreis met verblijf in appartementen, beperkt aantal reisdagen en volop vrije tijd. Ideaal voor gezinnen, families, vriendengroepen en grote reisgezelschappen! Kinderen tot 12 jaar verblijven gratis.

Montreal – Toronto, of v.v.

Accommodaties

Radisson Hotel & Suites Fallsview

Radisson Hotel & Suites Fallsview is ideaal gelegen met uitzicht op Niagara Falls, te midden van restaurants en attracties.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024