Rail & Sail Oost Canada en New England

Tijdens deze verzorgde reis maakt u kennis met de steden Montreal en Quebec City. U reist per trein van Montreal naar Quebec City en vanuit deze stad maakt u een prachtige cruise met Holland America Line langs de oostkust van Canada naar New England, om uiteindelijk uit te komen in Boston.

Deze reis verlengen, inkorten of in omgekeerde volgorde maken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Dagprogramma 10-daagse Rail & Sail Oost Canada en New England

Dag 1: aankomst Montreal
Bij aankomst op de luchthaven van Montreal gaat u op eigen gelegenheid naar de centraal gelegen accommodatie.
Overnachting in het Marriot Chateau Champlain
Dag 2: Excursie Montreal
U heeft de hele dag tijd om deze veelzijdige stad te ontdekken. Montreal heeft de bezoeker zoveel te bieden: enkele hoogtepunten die niet gemist mogen worden zijn onder andere Notre Dame Cathedral, Oud Montreal met zijn geplaveide straten en restaurants met buitenterrassen, de oude haven, McGill University, Mount Royal Viewpoint, St. Joseph Oratoriy en één van de beste winkelstraten van Canada: St Catherine’s. Net buiten de stad ligt het Montreal’s Olympic Park, de botanische tuinen en Biodome met een verbazingwekkende diversiteit aan flora.
Inbegrepen: Maritime Excursion van 1,5 uur vanaf de oude haven van Montreal
Overnachting in het Marriot Chateau Champlain
Dag 3: Per trein van Montreal naar Quebec en inscheping Zuiderdam
U reist in zo’n 3 uur per trein van Montreal naar Quebec City. Vanaf 13.00 uur kunt u aan boord van ms Zuiderdam van de Holland America Line.
Overnachting aan boord van de Zuiderdam
Dag 4: Quebec City
Bijna de hele dag om deze historische stad te bezichtigen. Bezoek de oude stad met zijn geplaveide straten, historische gebouwen en de vestingwerken. Geniet van het uitzicht op de St. Lawrence River vanaf Dufferin Terrace en neem de tijd om de vele kleurrijke straten te bezoeken. Om 15.00 is de afvaart vanuit de haven van Quebec City.
Overnachting aan boord van de Zuiderdam
Dag 5: Cruisen langs de Golf van St. Lawrence
De Golf van St. Lawrence wordt gemarkeerd door een prachtige kustlijn en prachtige eilanden waaronder Prince Edward Island en de Magdalena eilanden. Duizenden trekvogels verblijven hier tijdens de lente en de herfst. Onderweg is het goed mogelijk dat u walvissen of zeehonden spot.
Overnachting aan boord van de Zuiderdam
Dag 6: Charlottetown, Prince Edward Island
Charlottetown, genoemd naar Queen Charlotte, is fraai gelegen op een grote landtong tussen twee rivieren die uitmonden in de Hillsborough Bay. Het kleine centrum is nostalgisch met een modern tintje. In het havengebied wisselen restaurants en boetieks elkaar af. Er zijn diverse excursiemogelijkheden die aan boord van het schip gereserveerd kunnen worden.
Overnachting aan boord van de Zuiderdam
Dag 7: Sydney, Nova Scotia
Sydney is na Halifax de grootste stad in Nova Scotia. Ook hier zijn diverse excursiemogelijkheden die u op het schip kunt vastleggen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op eigen gelegenheid de stad en zijn omgeving te ontdekken.
Overnachting aan boord van de Zuiderdam
Dag 8: Halifax, Nova Scotia
Halifax is veruit de grootste stad in Nova Scotia en heeft een prachtig historisch centrum. Tijdens een begeleide stadswandeling verkent u de stad en hoort u meer over het ontstaan ervan.
Overnachting aan boord van de Zuiderdam
Dag 9: Bar Harbor, Maine USA
Vandaag meert u aan in Bar Harbor, in het Acadia National Park. Kies voor een van de excursiemogelijkheden, waaronder whalewatching en kreeftvissen of maak op eigen gelegenheid een tocht door het natuurpark.
Overnachting aan boord van de Zuiderdam
Dag 10: Vertrek vanuit Boston
Vandaag komt er een einde aan uw reis en gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven, waar u incheckt voor de terugvlucht.

Augustus September en Oktober 2024

Wekelijks vertrek vanaf 29 augustus t/m 12 oktober 2024. Cruise beginnend in Quebec City of Boston. De eerste vertrekdatum is vanaf Quebec City.

Vertrekdata en Prijzen Rail & Sail Oost Canada en New England

Binnenhut Buitenhut Veranda Signature
Augustus 2024 vanaf € 2.048 vanaf € 2.248 vanaf € 2.898 vanaf € 3.848
September 2024 vanaf € 2.348 vanaf € 2.548 vanaf € 3.298 vanaf € 4.248
Oktober 2024 vanaf € 2.248 vanaf € 2.448 vanaf € 3.198 vanaf € 4.148

Prijzen zijn persoon en onder voorbehoud van beschikbaarheid en de koers van de dollar.

Inbegrepen
 • 2 hotelovernachtingen in Montreal
 • Maritime Excursion in Montreal
 • treinreis Montreal – Quebec in de business class
 • 7-daagse cruise volgens programma met de Holland America Line
 • alle maaltijden aan boord van de Zuiderdam

 

Niet inbegrepen
 • vluchten naar Montreal en vanaf Boston
 • transfers vanaf en naar luchthaven
 • fooien
 • excursies tijdens de cruise
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • overige maaltijden
 • reis- en annuleringsverzekering
Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024