Charlottetown, vernoemd naar Queen Charlotte, is de hoofdstad van Prince Edward Island en de enige grote stad in deze provincie. Het heeft ca. 32.000 inwoners en is het geografische, economische en culturele centrum van het eiland. De stad is gelegen tussen twee rivieren die uitmonden in de Hillsborough Bay. Charlottetown heeft een schilderachtige haven met de populaire Peake’s Warf, de St. Dunstan’s Basilica, Great George Street en het Province House. De meeste straten hebben een historische sfeer met leuke terrasjes, restaurantjes en winkels. Geniet en snuffel lekker rond!

Reizen & Excursies

v.a. € € 8286
Great Atlantic Experience

Great Atlantic Experience is een 23-daagse groepsrondreis door Nova Scotia en Newfoundland. De reis wordt geleid door een ervaren, lokale gids. U wordt meegenomen langs de meest toonaangevende attracties van Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island, en Newfoundland en Labrador. 

Halifax – St. John’s

v.a. € 4.078
Atlantic Maritimes Tour

13-daagse groepsreis door de Atlantische provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island. Gegarandeerde vertrekdata!

Halifax – Halifax

v.a. € 1.200
Autorondreis Maritimes

15-daagse autorondreis door Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island, waarbij u kennis maakt met historische steden, prachtige natuur, wildlife en een heerlijke kreeftenmaaltijd.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024