Quebec City

Reizen & Excursies

v.a. € 2.085
East Canada Classic vanaf Montreal

Aantrekkelijk geprijsde Fly-drive met verblijf in eenvoudige hotels, waarbij in 14 dagen highlights in Oost Canada worden bezocht: Toronto, Montreal, Ottawa, Quebec City, Algonquin Park en Thousand Islands.

Inclusief vluchten en autohuur.

Montreal – Montreal

v.a. € 1.527
Capital Experience

Een 10-daagse individuele rondreis per trein langs de grote steden in Oost-Canada. Ontdek het mondaine Toronto, de Old Town in Montreal en Quebec City met Europese sfeer en de hoofdstad van Canada: Ottawa. De reis begint en eindigt in Toronto, maar kan ook aanvangen en/of eindigen in Ottawa, Montreal of Quebec City.

Toronto – Toronto

Groepsreis Eastern Journey

Kosmopolitische steden, Franse invloeden, wijnplantages, schitterende natuur en de Niagara Falls; tijdens deze 8-daagse groepsreis ziet u het allemaal! Kies voor Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Toronto

v.a. € 2.405
Groepsreis Canadian Contrasts

15-daagse groepsreis waarbij het oosten en het westen van Canada worden bezocht. Verblijf is in middenklasse hotels; ontbijt, 8 (stads)tours en binnenlandse vlucht zijn inbegrepen. Keuze uit Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Vancouver

Rail & Sail Oost Canada en New England

Tijdens deze 10-daagse rondreis verkent u de afwisselende kustlijn van Oost Canada. Vanaf Montreal reist u per trein naar Quebec City en scheept in een voor cruise langs Prince Edward Island, Nova Scotia en Maine, naar Boston.

Montreal, Canada – Boston, USA

v.a. € 1.565
Eastern Rail Experience

Bezoek in 12 dagen de maritieme provincies Nova Scotia en New Brunswick, historisch Quebec City, wereldstad Montreal, het prachtige Thousand Islands gebied en metropool Toronto. Individuele reis per trein, inclusief 4 excursies.

Halifax – Toronto, of v.v.

v.a. € 1.276
Schilderachtig Quebec en Gaspé

Bezoek in 19 dagen de steden Montreal en Quebec City, de veelzijdige natuur aan de St. Lawrence River, in de parken en langs de grillige kust van Gaspe Peninsula. Autorondreis inclusief walvisexcursie Tadoussac.

Montreal – Montreal

v.a. € 1.185
Quebec Wilderness & Whales

Ontdek per auto de veelzijdige natuur van Quebec: St. Lawrence River, Saguenay Fjord en vele parken. 15-daagse reis met verblijf in kleinschalige Auberge’s en Inns en inclusief walvisexcursie Tadoussac.

Montreal – Montreal

v.a. € 1.030
Coastal Quebec

Bezoek de hoogtepunten van provincie Quebec en het Gaspé Peninsula tijdens deze 12-daagse autorondreis.

Montreal – Quebec City, of v.v.

Accommodaties

Chateau Laurier Quebec

Chateau Laurier Quebec is op 5 minuten loopafstand gelegen van het oude centrum van Quebec City vlakbij winkels en musea.

Hotel Ambassadeur

Hotel Ambassadeur is gelegen aan de Saint-Laurent River Shore op slechts tien minuten rijden van Old Quebec en het stadscentrum.

Hotel Lindbergh

Hotel Lindbergh is gelegen in Ste-Foy vlakbij Highway 20, dit klassieke stadshotel ligt op slechts tien minuten rijden van Old Quebec en het stadscentrum.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024