Louisbourg

Louisbourg is een historische bestemming doordrenkt van maritieme geschiedenis en levendige evenementen. Het kloppende  is het indrukwekkende Fortress of Louisbourg, een gereconstrueerd fort uit de 18e eeuw. Loop door de geplaveide straten, bewonder de historische gebouwen en ontdek het rijke verleden van deze cruciale strategische locatie.

Voor de avontuurlijke ziel biedt het stadje diverse wandelroutes in de omgeving. Baan je een weg door de schilderachtige paden en geniet van adembenemende uitzichten op de kustlijn en het omliggende landschap. De trails bieden een perfecte gelegenheid om de prachtige natuur van deze regio te ervaren.

Voeg wat culinaire flair toe aan je reis door deel te nemen aan het jaarlijkse Crab Festival. Proef lokale lekkernijen, waaronder de beroemde Atlantische krab, en geniet van de bruisende sfeer van dit gastronomische evenement.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024