Toronto

Toronto is  Canada’s grootste metropool en gelegen in de provincie Ontario aan de westelijke oever van Lake Ontario. In “groot” Toronto wonen bijna 6 miljoen mensen, in de stad zelf bijna 3 miljoen. Het is met recht een multiculturele stad te noemen. Het grootste deel van de bevolking is nog steeds van Europese afkomst, daarnaast zijn er de laatste jaren ook veel Aziaten bijgekomen en immigranten uit het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. Toronto heeft de grootste Chinatown van heel Canada.

De stad valt op door de vele hoge wolkenkrabbers maar het meest in het oog springende gebouw is toch de CN Tower, een van de hoogste vrijstaande torens in de wereld. De winkel liefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele winkels die Toronto te bieden heeft. Door de grote hoeveelheid theaters  wordt Toronto ook wel de theaterstad van Canada genoemd.

Een perfecte manier om de stad te leren kennen is met de Hop on Hop off tour, deze rijdt langs alle bezienswaardigheden van de stad waar je dan ook kunt uitstappen en op een later tijdstip de volgende bus pakt. Er is ook nog een boottocht over Lake Ontario inbegrepen in de tour, tijdens deze boottocht vaart u naar de eilandjes voor de stad en heeft u een prachtig uitzicht over de skyline.

Een bezoek aan het authentieke Distillery District niet overslaan, andere bezienswaardigheden die absoluut de moeite waard zijn, Hockey Hall of Fame, Eaton Centre, Chinatown, het Bata Shoe Museum, Casa Loma en het Royal Ontario Museum.

Toronto een stad waar u zich niet snel zult vervelen.

Reizen & Excursies

Niagara Falls vanuit Toronto

De Niagara Falls-dagtour vanuit Toronto brengt u naar een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Canada

Toronto Dinner Cruise

Aan boord van één van de zeven prachtige schepen maakt u een cruise door de haven van Toronto. Geniet van de zonsondergang en bekijk de bezienswaardigheden vanaf de waterkant, terwijl u kijkt naar de adembenemende skyline van deze stad.

Hop-on-Hop-Off City Tour Toronto

Met een 2-daage Hop-on-Hop-off ticket heeft u de vrijheid om op eigen gelegenheid de stad Toronto te bekijken vanuit een Dubbeldekker of Trolly in Londen style.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024