CanaDream is een van de grotere camperverhuurders in Canada en verhuurt campers van maximaal 3 seizoenen oud. U heeft keuze uit 5 campertypes en het Run of Fleet programma. Hierbij geldt een gereduceerde huurprijs en weet u vooraf niet welk type camper u ontvangt; dit wordt ter plaatste bepaald. Bij maximaal 2 personen kiest u Run of Fleet 2 en de Run of Fleet 4 is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kleine kinderen.

Campers worden speciaal voor CanaDream gefabriceerd volgens de eigen standaard. De kwaliteit van campers van CanaDream is goed.

U vindt de verhuurstations van CanaDream in Halifax, Toronto, Montreal, Whitehorse, Calgary, Vancouver en Edmonton. In Montreal is tegen betaling een shuttle te reserveren naar het verhuurdepot; op de overige locaties reist u op eigen gelegenheid naar en vanaf het verhuurstation.

CanaDream maakt gebruik van flextarieven, deze worden wekelijks aangepast. Is er veel aanbod van een bepaalde camper dan daalt de prijs, is er weinig aanbod meer dan stijgt de prijs. Het is ook mogelijk om een one-way te boeken, waarbij u de camper op een andere plaats inlevert dan waar deze is opgehaald. Hiervoor geldt een toeslag.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, aarzel niet en bel of mail ons. We helpen u graag verder. Als u de keuze al gemaakt heeft dan kunt u online een offerte aanvragen bij het desbetreffende type. U ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een offerte.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024