Canadream is een van de grotere camperverhuurders in Canada en verhuurt campers van maximaal 3 seizoenen oud. Bij Canadream heeft u de keuze uit 5 verschillende types campers en daarnaast bestaat er ook nog een Run of Fleet programma. U heeft dan de keuze uit Run of Fleet 2, die maximaal geschikt is voor 2 personen. De andere mogelijkheid is Run of Fleet 4, deze optie is maximaal geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. U weet dan vooraf niet welk type camper u ontvangt bij aankomst op het verhuurstation, dit wordt ter plaatste bepaald.

De campers worden speciaal voor Canadream gemaakt volgens de eigen standaard van deze verhuurder. DE kwaliteit van de campers van Canadream is dan ook zeker goed te noemen.

U vindt de verhuurstations van Canadream in Halifax, Toronto, Montreal, Whitehorse, Calgary Vancouver en Edmonton. Afhankelijk van de bestemming kunt u een privé of shuttle transfer van en naar het verhuurstation bij boeken tegen betaling.

Canadream maakt gebruik van zogenaamde flex-tarieven, deze worden wekelijks aangepast. Is er veel aanbod van een bepaalde camper dan daalt de prijs, is er weinig aanbod meer dan stijgt de prijs. Het is ook mogelijk om een zogenaamde one way te boeken, u haalt de camper op in de ene plaats en levert deze in een andere plaats in. Hiervoor gelden wel extra drop off kosten.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, aarzel niet en bel of mail ons. We helpen u graag verder. Als u de keuze al gemaakt heeft dan kunt u online een offerte aanvragen bij het desbetreffende type. U ontvangt dan tijdens werkdagen binnen 24 uur een offerte.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024