Onze prefered camperverhuurder in Canada is Fraserway. Deze verhuurder is niet alleen de grootste in Canada maar levert ook nog eens de nieuwste campers. Met keuze uit 11 verschillende truck campers en motorhomes, is er altijd een type dat bij u past! Ook voor rolstoelgebruikers heeft Fraserway een camper ontwikkeld, de A-Class wheelchair accesible.

Fraserway heeft verhuurdepots in Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Toronto en Halifax. Transfers van en naar het verhuurstation zijn inbegrepen bij alle airport hotels en een selectie van hotels in de diverse steden. Bij Fraserway hoeft u niet extra te betalen voor meerder bestuurders.  Op de diverse verhuur stations is vrijwel altijd Nederlandstalig personeel aanwezig om u uitleg te geven over uw camper. Hoe dan ook, u ontvangt altijd een Nederlandstalige pakket met een uitgebreide gebruiksaanwijzing over alle apparatuur in de camper. Daarnaast ontvangt ook nog routekaarten en campground informatie.

Goed verzekerd bij Fraserway!

Bij Fraserway kunt u kiezen uit verschillende pakketten die het vaak voordeliger maken dan losse onderdelen te boeken. Bij het All Inclusive pakket en Full Inclusive pakket is standaard een CDW verzekering inbegrepen waarbij het eigen risico beperkt wordt tot CA$ 750,00 per geval. U kunt het eigen risico ook afkopen met een zogenaamde CDR verzekering.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw camper, aarzel niet en bel of mail ons. We helpen u graag verder.

Voordelen

  • de nieuwste modellen motorhomes
  • transfers van luchthaven of hotel naar het verhuurstation zijn inbegrepen
  • u ontvangt een uitgebreide "travel kit" met kaarten en brochures
  • geen extra kosten voor tweede of derde chauffeur
  • grensoverschrijding met USA kosteloos toegestaan
  • Nederlandstalig personeel
  • u kunt uw camper 's morgens al ophalen
Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024