Montréal is een bruisende stad: enerzijds modern en Noord-Amerikaans, anderzijds zijn de historische Franse invloeden duidelijk zichtbaar. Vooral in Vieux-Montréal zijn veel gebouwen uit de Franse tijd, het centrum is dan ook erg gezellig en doet denken aan oude Franse steden met veel terrassen, bars en restaurants. Ook de fervente shopper komt in Montréal zeker aan zijn trekken.

Montréal is de op één na grootste stad van Canada en is gelegen op het eiland Île de Montréal tussen de St. Lawrence River en de Rivières des Prairies. 70% van de bevolking is Franstalig maar overal in de stad wordt ook Engels gesproken.

Om de oude stad te verkennen kun je het beste een wandeling maken langs de vele prachtige gebouwen die de stad rijk is, een bezoek aan de Basilique Notre Dame de Montréal mag zeker niet ontbreken. In en om Montréal is zoveel te zien en te doen dat je hier zeker een aantal nachten moet verblijven om een goede indruk te krijgen van deze prachtige stad.

Reizen & Excursies

v.a. € 2.085
East Canada Classic vanaf Montreal

Aantrekkelijk geprijsde autorondreis met verblijf in eenvoudige hotels, waarbij in 14 dagen highlights in Oost Canada worden bezocht: Toronto, Montreal, Ottawa, Quebec City, Algonquin Park en Thousand Islands.

Montreal – Montreal

v.a. € 2.697
Coast to Coast per trein

In 15 dagen van de Pacific Coast van Canada naar de Atlantic Coast. Doorkruis 8 provincies, 5 tijdzones en bezoek metropolen, uitgestrekte prairies en indrukwekkende bergen.

Vancouver – Halifax, of v.v.

Capital Experience

Een 10-daagse individuele rondreis per trein langs de grote steden in Oost-Canada. Ontdek het mondaine Toronto, de Old Town in Montreal en Quebec City met Europese sfeer en de hoofdstad van Canada: Ottawa. De reis begint en eindigt in Toronto, maar kan ook aanvangen en/of eindigen in Ottawa, Montreal of Quebec City.

Toronto – Toronto

Groepsreis Eastern Journey

Kosmopolitische steden, Franse invloeden, wijnplantages, schitterende natuur en de Niagara Falls; tijdens deze 8-daagse groepsreis ziet u het allemaal! Kies voor Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Toronto

v.a. € 2.405
Groepsreis Canadian Contrasts

15-daagse groepsreis waarbij het oosten en het westen van Canada worden bezocht. Verblijf is in middenklasse hotels; ontbijt, 8 (stads)tours en binnenlandse vlucht zijn inbegrepen. Keuze uit Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Vancouver

Rail & Sail Oost Canada en New England

Tijdens deze 10-daagse rondreis verkent u de afwisselende kustlijn van Oost Canada. Vanaf Montreal reist u per trein naar Quebec City en scheept in een voor cruise langs Prince Edward Island, Nova Scotia en Maine, naar Boston.

Montreal, Canada – Boston, USA

v.a. € 1.565
Eastern Rail Experience

Bezoek in 8 dagen de maritieme provincies Nova Scotia en New Brunswick, historisch Quebec City, wereldstad Montreal en metropool Toronto. Individuele reis per trein, inclusief 1 excursie.

Halifax – Toronto, of v.v.

v.a. € 1.511
Schilderachtig Quebec en Gaspé

Bezoek in 19 dagen de steden Montreal en Quebec City, de veelzijdige natuur aan de St. Lawrence River, in de parken en langs de grillige kust van Gaspe Peninsula. Autorondreis inclusief walvisexcursie Tadoussac.

Montreal – Montreal

v.a. € 1.265
Quebec Wilderness & Whales

Ontdek per auto de veelzijdige natuur van Quebec: St. Lawrence River, Saguenay Fjord en vele parken. 15-daagse reis met verblijf in kleinschalige Auberge’s en Inns en inclusief walvisexcursie Tadoussac.

Montreal – Montreal

Accommodaties

Sens Hotel****+

Sens Hotel Montreal is het voormalige Meridien Versailles Montreal en is gelegen aan Sherbrooke Street vlakbij winkels, musea en uitgaansmogelijkheden.

Best Western Ville Marie Hotel & Suites

Best Western Ville Marie Hotel & Suites is centraal gelegen in Montreal, te midden van winkels, musea en het nachtleven.

Hotel Faubourg Montréal

Hotel Faubourg Montréal is gelegen Downtown Montréal op loopafstand van het metrostation.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024