Vancouver is één van de drie metropolen van Canada en direct ook de meest veelzijdige. De stad is prachtig gelegen aan de Grote Oceaan en wordt aan de andere zijde begrenst door de Coast Mountains. Vancouver is ondanks zijn grootte een van de veiligste steden ter wereld en is ook al een aantal malen gekozen tot meest leefbare stad ter wereld. Vancouver is een mooi voorbeeld van een multiculturele samenleving waar de cultuur van iedere bevolkingsgroep bewaard blijft en tegelijkertijd ook ieder groep zijn bijdrage levert aan het welzijn van de stad. Iedere Europeaan zal zich direct thuis voelen in Vancouver, dit is ook mede te danken aan de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de inwoners van Vancouver.

De stad heeft vele gezichten, zo is Gastown de oudste wijk van Vancouver het toonbeeld van oude Victoriaanse bouwstijl terwijl bijvoorbeeld Yaletown een moderne wijk is met veel restaurants en trendy bars. In en om Vancouver is zoveel te beleven dat je echt minimaal 3 nachten moet verblijven om een indruk van de stad te krijgen. Wil je de stad beter leren kennen dan is een week zeker niet te lang.

Reizen & Excursies

Vancouver Hop On – Hop Off pas

De Vancouver Hop On – Hop Off pas van de City- en Park-routes biedt alle hoogtepunten in het centrum van Vancouver, inclusief belangrijke attracties en bezienswaardigheden.

Sewell’s Sea Safari

Deze avontuurlijke zee safari neemt u mee aan boord van een Zodiac door Howe Sound, meest zuidelijke fjord van Noord-Amerika, voor een begeleide natuurwandeling aan de kust British Columbia.

Grand Tour of Vancouver by Bike

Deze tour omvat beste bezienswaardigheden en attracties van Vancouver. Op een rustig tempo fiets u naar het wereldberoemde Stanley Park, gaat u voorbij English Bay en neemt u de ferry over False Creek naar Granville Island.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024