Desolation Sound Kayak Tour

Verken het ongeëvenaarde kustlandschap van Desolation Sound Marine Provincial Park tijdens een meerdaagse kajaktocht. De diepe inhammen en verborgen baaien nodigen uit verkend te worden. De milde getijdenstroming in Malaspina Inlet zorgt voor een kleurrijk pallet aan kleine zeedieren zoals zeesterren en zeekomkommers. Lokaal bekende plekken zoals Urchin Alley (zee-egel steeg) en The Aquarium onthullen tijdens eb een ruime variatie aan ongewervelden. Per zes deelnemers is één gids beschikbaar waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Tours vertrekken vanaf Desolation Sound Resort in Powell River.

2-daagse Desolation Sound Kayak Tour

Voor de 2-daagse tour is geen ervaring nodig; beginners en kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen. U peddelt op de klasse 2 wateren van Okeover Inlet en Desolation Sound, waar omstandigheden als wind, getijdenstroming en wind- en bootgolven relatief mild zijn.

In het zuidelijke deel van Desolation Sound Marine Park zijn drie toegankelijke kampeerplekken; de gids kiest de meest geschikte route en campsite voor de groep en omstandigheden. Er wordt gekampeerd op tentplatforms en er is een outhouses aanwezig.

’s Avonds is er gelegenheid tot een ‘sunset paddle’. Wildlife is actiever tijdens schemerperiodes en dit is een goed moment om op zoek te gaan naar nieuwsgierige zeehonden.

Er zijn ook 3-, 4-, 5- en 6-daagse tours: vraag ons naar de mogelijkheden!

Prijzen Desolation Sound Kayak Tour 2022 & 2023

2-persoonstent € 335
Vertrek 2023 op aanvraag

Prijzen zijn per persoon, gebaseerd op de koers van de Canadese dollar op 18 november 2021 en onderhevig aan wijzigingen. Kinderprijzen zijn op aanvraag.

Inbegrepen
  • gebruik 1-persoons- of 2-persoonskajak (geschikt voor 3e persoon (kind) met speciaal middenzitje)
  • benodigde kajak- en kampeermaterialen
  • alle maaltijden tijdens de tour
  • kampeervergunning
  • waterdichte tassen
Niet inbegrepen
  • vervoer vanaf/naar Desolation Sound Resort
  • fooien
  • persoonlijke uitrusting (u ontvangt een detailleerde paklijst)
  • visvergunning en visgerei
Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024