Lake Louise

Lake Louise is een klein dorpje in het Banff National Park en heeft een gelijknamig meer met prachtig smaragdgroen water. Het is dan ook niet voor niets het meest gefotografeerde meer van de Rocky Mountains. Het dorp, het meer en zelf de provincie waarin Lake Louise is gelegen, zijn vernoemd naar Princes Louise Caroline Alberta. De omgeving van Lake Louise is in de zomer prachtig om te wandelen en in de winter om te skiën.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.435
Rocky Mountaineer

Ervaar een van de mooiste treinreizen ter wereld! De Rocky Mountaineer komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen; geniet onderweg van het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen, diepe kloven en schuimende rivieren.

Vancouver – Banff en v.v.

Vancouver – Jasper en v.v.

v.a. € 4.886
Trans Canada by Rail

Trans Canada by Rail is een prachtige 15-daagse reis van Toronto naar Vancouver waarbij gereisd wordt met de beroemde treinen ‘The Canadian’ en ‘Rocky Mountaineer’ en vele excursies inbegrepen zijn.

Toronto – Vancouver, of v.v.

v.a. € 1.022
Alberta Winter Adventure

12-daagse autoreis door de Rocky Mountains, van Edmonton naar Calgary. Geniet van festivalstad Edmonton en het winterwonderland in nationale parken Elk Island, Jasper en Banff.

Edmonton – Calgary, op v.v.

v.a. € 1.205
Wintersport Lake Louise

Champagne powdersnow in een van de grootste skigebieden van Noord Amerika: Lake Louise. 8-daags arrangement vanuit Calgary, inclusief transfers en liftpassen.

Accommodaties

The Crossing Resort **

The Crossing Resort is een charmante accommodatie gelegen aan de iconische Icefields Parkway in Alberta, Canada.

Fairmont Chateau Lake Louise

Fairmont Chateau Lake Louise ligt diep in het Banff National Park, dit historische en luxe chateau-stijl hotel en spa is gelegen aan de oever van Lake Louise en biedt enkele van de meest adembenemende landschappen ter wereld.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024