Fairmont Chateau Lake Louise

Fairmont Chateau Lake Louise ligt diep in het Banff National Park, dit historische en luxe chateau-stijl hotel en spa is gelegen aan de oever van Lake Louise en biedt enkele van de meest adembenemende landschappen ter wereld.

Het hotel beschikt over 554 kamers met airconditioning, televisie, telefoon, internettoegang, koffiezetapparaat, koelkastje, strijkplank met strijkijzer en een haardroger. Er zijn ook kamers die geschikt zijn voor mindervalide.

Fairmont Chateau Lake Louise is rookvrij en beschikt over 4 restaurants, bar, room service, binnenzwembad, fitnessruimte, whirlpool, Turks stoombad, spa, schoonheidssalon en parkeergelegenheid (ca. $ 25 per dag). Tevens is er een berging voor ski’s, ski valet.

Zomers kunt u wandelen, paardrijden en kanoën. In de winter kunt u cross country skiën, schaatsen en sleeën.

Kamer types:

  • Fairmont
  • Fairmont Lakeview
  • Fairmont Gold Lakeview
  • Deluxe
  • Deluxe Lakeview
Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024