Waters Edge Shoreside Suites

Waters Edge is gelegen aan de westkust van Vancouver Island in het kustplaatsje Ucluelet te midden van Pacific Rim National Park met zijn kilometers lange wandelroutes en stranden.

Hotel Zed Tofino

Hotel Zed Tofino is totaal ingericht in Jaren 70 stijl en ligt in een prachtige natuurlijke omgeving. Op 10 minuten lopen ligt een van de mooiste stranden van Canada.

Town Inn Suites Toronto

Town Inn Suites Toronto ligt te midden van het uitgaansleven, restaurants, winkels en art galleries. Het hotel ligt naast Bloor Subway Station

Acclaim Hotel Calgary Airport

Acclaim Hotel Calgary Airport is een modern hotel en ligt op 2 kilometer afstand van de luchthaven van Calgary en op 15 minuten rijden van downtown Calgary.

Radisson Hotel & Suites Fallsview

Radisson Hotel & Suites Fallsview is ideaal gelegen met uitzicht op Niagara Falls, te midden van restaurants en attracties.

Sandman Hotel Vancouver City Centre

Sandman Hotel Vancouver City Centre is centraal gelegen in de buurt van Yaletown en Robson Street. Voor het hotel is een opstapplaats van de Hop on – Hop off bus.

 

Sandman Hotel Calgary Airport

Sandman Hotel Calgary Airport ligt op enkele minuten van Calgary Airport en heeft een shuttle service van en naar het vliegveld.

Sheraton Gateway Hotel in Toronto International Airport

Eerste klas hotel door een skywalk verbonden met Toronto International Airport Terminal 3.

Hotel Le Concorde

Hotel Le Concorde is in het centrum van Quebec City gelegen, op loopafstand van het oude centrum.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024