The Icefields Parkway Tour Inclusief Ice Explorer en Glacier Skywalk

Bereid u voor op de Columbia Icefield! Uitgestrekt over 325 vierkante km en dieptes van 320 m, vormt deze indrukwekkende Icefield een van de grootste ijsmassa’s ten zuiden van de poolcirkel. Onderweg maakt u diverse stops waar u kunt genieten van prachtige uitzichten met als een van de hoogtepunten de Athabasca Glacier. Met de Ice Explorer maakt u een spectaculaire tocht over de Athabasca gletsjer. U kunt hier ook onder begeleiding over de ijslagen wandelen.

Nadat u met de Ice Explorer over de gletsjer bent gereden gaat u vervolgens naar de Glacier Sky Walk. Dit is een wandeling van een kilometer waarvan het laatste deel over een glazen bodem. Hierdoor kunt u wel 280 meter naar beneden kijken over Sunwapta Valley.

De lunch en de Ice Explorer zijn inbegrepen.

Dagelijks vertrek tussen 1 mei en 10 oktober. Duur van deze excursies is 11 uur, het vertrek is vanaf Banff.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024