standaard.jpg

Maatwerkreizen

Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod vakantiereizen. Echter: iedere reiziger is uniek en heeft unieke wensen. En dat is exact onze specialiteit!

De voorbeeldreizen hebben wij met zorg samengesteld en geven een beeld van mogelijkheden en prijzen. Deze programma’s kunnen geheel naar wens worden aangepast door bijvoorbeeld overnachtingen toe te voegen, een onderdeel te laten vervallen of familiebezoek in te plannen.

Naast deze voorbeeldreizen zijn er tal van mogelijkheden die niet op onze website staan. Unieke ervaringen zoals een meerdaagse kano-, paardrij-, zeekajak-, wandel-, zeil- of sneeuwscooterarrangement, een woonboot huren, een privé-groepsreis maken, overnachten op een ranch of heliskiën. Ook verzorgen wij combinaties van verschillende regio’s, vervoer- en verblijftypes. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en door onze expertise kunnen wij u in alle mogelijkheden adviseren.

Via onderstaand formulier ontvangen wij graag een eerste inventarisatie van uw reiswensen, waarna wij telefonisch contact opnemen om details te bespreken en erachter te komen waar u op reis blij van wordt. Wij gaan na welke mogelijkheden aansluiten bij uw wensen en budget en maken een vrijblijvende offerte.

Wij stellen graag voor u de perfecte reis samen!

Reiswensen

Reisperiode

Vluchttarieven vermelden wij separaat van overige reisonderdelen.

Reisgezelschap

Leeftijd op vertrekdatum.

Aanvullende wensen

Zijn er zaken die niet in uw reis mogen ontbreken? Heeft u voorkeur voor een bepaalde categorie accommodatie, camper of huurauto?

Gegevens aanmelder

 
* verplicht veld
Verzenden
Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024