Saint John

New Brunswick, gelegen aan de Bay of Fundy, biedt een unieke mix van erfgoed en hedendaagse charme. Vanuit Saint John kun je de veerboot naar Digby, Nova Scotia nemen Deze ontspannen overtocht biedt prachtige uitzichten op de kustlijn en is een geweldige manier om ook Nova Scotia te verkennen.

Een van de meest unieke natuurverschijnselen die je hier kunt ervaren, is de Reversing Falls. Dit natuurlijke spektakel wordt veroorzaakt door het getijdenverschil van de Bay of Fundy, dat zo groot is dat het de stroming van de rivier omkeert, waardoor indrukwekkende waterkolken ontstaan.

De Saint John Marketplace is een plek die je niet mag missen. Hier kun je lokale ambachten en producten ontdekken, evenals heerlijke gerechten van de regio. Het is de ideale plek om een stukje Saint John mee naar huis te nemen.

Voor liefhebbers van ambachtelijk bier is een bezoek aan de Moosehead Brouwerij een must. Deze brouwerij heeft meer dan 150 jaar ervaring in het brouwen van kwaliteitsbieren en biedt rondleidingen waar je meer te weten kunt komen over het brouwproces en kunt genieten van enkele van hun heerlijke bieren.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.200
Autorondreis Maritimes

15-daagse autorondreis door Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island, waarbij u kennis maakt met historische steden, prachtige natuur, wildlife en een heerlijke kreeftenmaaltijd.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024