Main Brook

Main Brook is een klein dorp aan de noordelijke kust van Newfoundland. Omringd door prachtige natuurlijke landschappen, waaronder glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en kabbelende beken, biedt Main Brook talloze mogelijkheden voor outdoor avonturen en ontdekkingen. Wandelpaden doorkruisen het gebied en bieden een panoramisch uitzicht op de omgeving. Visliefhebbers kunnen genieten van de uitstekende zalm- en forelvangstmogelijkheden in de nabijgelegen rivieren en beken.

Op ongeveer een uur rijden van Main Brook ligt de National Historic Site van L’Anse aux Meadows, een must-see bestemming. Hier bevindt zich ook Norstead Village, een nagebouwd Vikingdorp, wat een interessante en unieke attractie is om te verkennen.

Accommodaties

Tuckamore Lodge

Tuckamore Lodge is prachtig gelegen tussen aan de ene kant een meer en aan de andere kant de zee.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024