Twillingate

Het charmante Twillingate is een historisch vissersdorp dat je meeneemt op een reis naar het verleden! Ooit gesticht door Bretonse vissers in de 17e eeuw, verwelkomde het later ook Engelse kolonisten in de 18e eeuw. Maar wat Twillingate echt uniek maakt, is de bijnaam “Iceberg Capital of the World”!

Laat je betoveren door het adembenemende schouwspel van reusachtige ijsbergen die via de Labradorstroom vanuit Groenland worden meegevoerd. Deze oude ijsreuzen, sommige wel 12.000 jaar oud, creëren een indrukwekkend decor dat Twillingate absoluut een bezoek waard maakt. Vooral in de maanden mei en juni kun je deze natuurlijke pracht bewonderen.

Op slechts enkele kilometers ten noorden van Twillingate vind je de schilderachtige Long Point Lighthouse, een ideale plek om te genieten van een prachtig uitzicht. Beklim de vuurtoren en laat je verrassen door het panoramische uitzicht op de oceaan, de kustlijn en de majestueuze ijsbergen die de omgeving sieren.

Accommodaties

Anchor Inn Hotel & Suites

Anchor Inn Hotel & Suites ligt centraal in Twillingate en bestaat uit een hoofdgebouw en annexgebouw.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024