Delta Junction

Delta Junction is een klein stadje in het hart van Alaska. Gelegen op Milepost 1422 van de beroemde Alaska Highway, is het stadje  niet alleen een belangrijk knooppunt voor reizigers, maar ook een bestemming op zich.

Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Delta Junction zijn de gigantische muggensculpturen die de stad sieren. Deze kunstwerken zijn een knipoog naar de overvloedige muggenpopulatie in de regio en zijn een must-see voor bezoekers.

Voor een duik in de geschiedenis van het stadje, mag u het Sullivan Roadhouse Museum niet missen. Dit historische gebouw, dat ooit diende als accommodatie voor reizigers, biedt nu inzicht in het leven in Alaska in vroegere tijden. Het museum herbergt een schat aan artefacten en tentoonstellingen die de pioniersgeest van de stad weerspiegelen.

Accommodaties

Trophy Lodge

Trophy Lodge Delta Junction is een eenvoudige lodge in motel stijl en heeft een restaurant, een bar en Wifi. Ontbijt is inbegrepen.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024