Reizen & Excursies

v.a. € 1.685
Canada & USA Pacific Coast Explorer

12-daagse treinreis van het Canadese Vancouver naar het Amerikaanse Los Angeles, via Seattle en San Francisco, met verblijf in goede middenklasse hotels.

v.a. € 4.657
Mountain Rails & Alaskan Cruise

Een 15-daagse individuele rondreis van Calgary naar Vancouver: combinatie van bustransfers, excursies, Rocky Mountaineer treinreis en een 8-daagse cruise langs de Canadese kustlijn naar de Alaskaanse fjorden.

Calgary – Vancouver, of v.v.

Accommodaties

Hilton Anchorage***+

Hilton Anchorage ligt Downtown Anchorage op 10 minuten rijafstand van de luchthaven.

 

Pike’s Waterfront Lodge***+

De Pike’s Waterfront Lodge is een klassieke lodge gelegen aan de Chena Rivier. Er is een gratis shuttleservice van en naar het vliegveld van Fairbanks en en het Alaska Railroad depot

Trophy Lodge

Trophy Lodge Delta Junction is een eenvoudige lodge in motel stijl en heeft een restaurant, een bar en Wifi. Ontbijt is inbegrepen.

Talkeetna Alaskan Lodge

De Talkeetna Alaskan Lodge ligt op een heuvelrug boven de kleine gemeenschap van Talkeetna aan de zuidkant van Denali en biedt een onvergetelijk uitzicht op Denali en de Alaska Range.

Alaska Glacier Lodge

Alaska Glacier Lodge is prachtig gelegen tussen de bergen in het plaatsje Palmer. U wordt hier ondergebracht in sfeervolle cabins, alle met uitzicht op de bergen.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024