Denali National Park

Denali National Park in Alaska is een uitgestrekt en ongerept natuurwonder dat het hart van natuurliefhebbers steelt. Dit park beslaat meer dan 24.000 vierkante kilometer en biedt een overvloed aan ongerepte wildernis en adembenemende landschappen. Het hoogtepunt van het park is de majestueuze Denali (Mount Mckinly), de hoogste berg van Noord-Amerika.

Het Park staat bekend om zijn ruige schoonheid en overvloedige flora en fauna. Bezoekers kunnen genieten van uitgestrekte taiga-bossen, torenhoge bergpieken, glinsterende gletsjers en heldere rivieren. Het park biedt volop mogelijkheden voor wandelen, backpacken en wildlife spotten. Grizzlyberen, elanden, wolven en kariboes zijn enkele van de iconische dieren die in hun natuurlijke habitat kunnen worden waargenomen.

Met een overvloed aan wandel- en wandelpaden, variërend van gemakkelijke wandelingen tot uitdagende tochten, kunnen avontuurlijke geesten de ongerepte wildernis van Denali National Park verkennen. Bewonder de betoverende zonsondergangen en ontdek de sereniteit van de natuur.

Het park is ongeveer even groot als de helft van Nederland, door het park loopt de 150 kilometer Denali Park Road, deze is voor een klein deel met een privé auto te bezoeken maar het grootste deel moet worden afgelegd met shuttle en/of tourbussen worden afgelegd.

Accommodaties

Denali Cabins***+

De Denali Cabins liggen op slechts 15 kilometer van de rand van Denali National Park. De Denali Cabins zijn ook erg populair bij inwoners uit heel Alaska.

Denali Grizzly Bear Resort

Comfortabel resort gelegen in Denali National Park dicht bij de rivier de Nenana dicht bij restaurants en attracties.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024