Palmer

Palmer ligt op 70 kilometer van Anchorage midden in prachtige natuur. Er zijn tal van bezienswaardigheden in de directe omgeving te vinden.

Palmer’s Colony House Museum dompelt je onder in de pioniersgeschiedenis van Alaska. Dit historische museum biedt bezoekers een boeiend inzicht in het leven van de vroege kolonisten die het gebied in de jaren 1930 betraden. Met tentoonstellingen en artefacten wordt het verhaal verteld van de moedige pioniers die de ontberingen van het land trotseerden.

Een korte rit van Palmer brengt je naar de majestueuze Knik-glacier, een van Alaska’s natuurlijke wonderen. Hier kun je genieten van adembenemende uitzichten en deelnemen aan fotografie, wandelen en excursies. Alleen al de boottocht tussen de ijsschotsen is al een avontuur op zich.

De beroemde Musk Ox Farm, slechts enkele minuten verwijderd van Palmer, biedt bezoekers de kans om zeldzame Musk Oxen van dichtbij te bekijken. Deze boerderij speelt een cruciale rol in het behoud van deze majestueuze dieren, en een bezoek geeft je inzicht in hun levensstijl en het belang ervan voor Alaska’s natuurbehoud.

De weelderige omgeving van Palmer biedt talloze mogelijkheden voor buitenavonturen, waaronder wandelen in de Chugach-State Park, vissen in de kristalheldere wateren van de Matanuska-rivier en het verkennen van de ongerepte wildernis van Alaska. Palmer is ook beroemd om de jaarlijkse Alaska State Fair, waar je lokale gerechten, kunst en entertainment kunt ontdekken.

Palmer, Alaska, is een bestemming die geschiedenis, natuurlijke pracht en avontuur naadloos combineert, waardoor u kunt genieten van de authentieke geest van Alaska zonder concessies.

Accommodaties

Alaska Glacier Lodge

Alaska Glacier Lodge is prachtig gelegen tussen de bergen in het plaatsje Palmer. U wordt hier ondergebracht in sfeervolle cabins, alle met uitzicht op de bergen.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024