Talkeetna

Talkeetna, gelegen in het schilderachtige Alaska, is een charmant dorp dat je betovert met zijn schoonheid en authentieke karakter. Dit pareltje in de wildernis biedt een onvergetelijke ervaring voor reizigers op zoek naar avontuur en geschiedenis.

Het Talkeetna Historical Society Museum, een ware schat in dit afgelegen paradijs, neemt je mee op een reis door de rijke geschiedenis van de regio. Ontdek de boeiende verhalen van pioniers en avonturiers die hier ooit hebben gewoond en deel uitmaakten van de vorming van dit historische dorp.

Een hoogtepunt van een bezoek aan Talkeetna is de Hurricane Turn Train. Deze schilderachtige spoorlijn voert je door adembenemende landschappen en biedt een diepgaand inzicht in de wildernis van Alaska. Met elke bocht van de rails word je ondergedompeld in de prachtige natuur van de regio.

Talkeetna staat ook bekend om zijn opwindende flightseeing tours, die je de kans geven om de majestueuze bergen en gletsjers van Alaska vanuit de lucht te bewonderen. Een onvergetelijke ervaring voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Na een dag vol avontuur kun je genieten van de gezellige sfeer van Talkeetna. Het dorp biedt knusse cafés, unieke winkels en vriendelijke inwoners die je met open armen ontvangen. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de ware geest van Alaska.

Accommodaties

Talkeetna Alaskan Lodge

De Talkeetna Alaskan Lodge ligt op een heuvelrug boven de kleine gemeenschap van Talkeetna aan de zuidkant van Denali en biedt een onvergetelijk uitzicht op Denali en de Alaska Range.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024