Koningsdam

De MS Koningsdam is het eerste schip van de Pinnacle-klasse van de Holland America Line. Het werd in 2016 in de vaart genomen en is een van de modernste en grootste schepen in de vloot van Holland America. Het schip is vernoemd naar de koning, waarbij “Koningsdam” vertaald kan worden als “Koningsschip” in het Nederlands.

Het schip heeft een capaciteit voor ongeveer 2.650 passagiers en biedt een luxueuze en comfortabele cruise-ervaring. Het schip heeft een eigentijds interieurontwerp en biedt diverse culinaire ervaringen, met meerdere restaurants, bars en lounges. Er zijn ook tal van entertainmentmogelijkheden aan boord, zoals theatershows, live muziek, en andere activiteiten.

Bovendien beschikt de het schip over moderne voorzieningen, waaronder ruime hutten, een spa en wellnesscentrum, zwembaden, sportfaciliteiten en nog veel meer. Het schip vaart naar verschillende bestemmingen over de hele wereld en biedt een verscheidenheid aan cruises aan, van korte trips tot uitgebreide reizen.

 

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024