Revelstoke

Revelstoke, gelegen in British Columbia, is ontdekt in 1880 toen de Canadian Pacific Railway gebouwd werd in dit gebiedt. Het is een plaats met schilderachtige boutiques, restaurants en bars. Revelstoke is gelegen tussen Selkirk Mountains en Glacier National Park in het oosten en de Monashee Mountains in het westen. U kunt hier o.a. goed wandelen, mountainbiken, vissen, heli-hiking en kanoën. ’s Winters is het erg geschikt voor wintersport activiteiten.

Reizen & Excursies

v.a. € op aanvraag
Family Fun in the West

Verblijf in ruime appartementen, beperkt aantal reisdagen en volop vrije tijd. Ideaal voor gezinnen, families, vriendengroepen en grote reisgezelschappen! Kinderen tot 12 jaar verblijven gratis.

Vancouver – Calgary, of v.v.

v.a. € 2.990
Wandelvakantie British Columbia & Alberta

Tijdens deze 15-daagse individuele rondreis maakt u 4x begeleide wandeltochten en is volop vrije tijd om op eigen gelegenheid te wandelen in de Rocky Mountains, Wells Gray Park en Waterton National Park.

Calgary – Calgary

Accommodaties

The Sutton Place Hotel ****

Het 4 sterren hotel The Sutton Place ligt aan het begin van Revelstoke Mountain Resort met uitzicht op de Columbia en Monashee Mountains.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024