Moncton

Moncton, gelegen in de provincie New Brunswick, Canada, is een stad met een gevarieerd aanbod van attracties en activiteiten. Een opvallende eigenschap van Moncton is de Tidal Bore, een natuurlijk fenomeen waarbij het getij van de Petitcodiac-rivier dramatisch stijgt en daalt, wat vaak nieuwsgierige toeschouwers trekt die getuige willen zijn van dit opmerkelijke schouwspel.

De historische binnenstad onthult goed bewaarde Victoriaanse architectuur en biedt een sfeervolle omgeving om te verkennen. Hier vind je ambachtelijke winkels en eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale gerechten en kunst.

Voor natuurliefhebbers is Mapleton Park, nabij het stadscentrum, een groene oase met wandelpaden en picknickplaatsen. Het Aberdeen Cultural Centre is een belangrijke culturele hub, met galerijen en culturele evenementen die de kunst en cultuur van de regio bevorderen.

Vanuit Moncton is het iets meer dan een half uur rijden naar Hopewell Rocks, waar je een uniek natuurverschijnsel kunt waarnemen. Hier vind je het hoogste getijdenverschil van de wereld van ongeveer 15 meter.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.200
Autorondreis Maritimes

15-daagse autorondreis door Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island, waarbij u kennis maakt met historische steden, prachtige natuur, wildlife en een heerlijke kreeftenmaaltijd.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024