Saint Andrews

Saint Andrews, New Brunswick, is een pittoresk kustplaatsje in de Maritime regio van Canada, gelegen aan de oevers van de Bay of Fundy. Het nabijgelegen Minister’s Island, bereikbaar via een zandbank bij laagtij, is een uniek natuurwonder dat het verkennen waard is.

Het stadje straalt rust uit en is ideaal voor ontspanning en natuurliefhebbers. De maritieme invloeden van de baai zorgen voor een unieke sfeer gedurende het hele jaar.

Saint Andrews heeft een rijke geschiedenis die zichtbaar is in goed bewaard gebleven historische gebouwen en charmante 19e-eeuwse architectuur. Het Algonquin Resort, een iconisch hotel, weerspiegelt dit erfgoed.

Voor degenen die van de natuur houden, is er de mogelijkheid om getuige te zijn van de wereldberoemde getijden van de Bay of Fundy, die tot de hoogste ter wereld behoren. Ook biedt de regio spannende whalewatching-excursies, waarbij je majestueuze walvissen in hun natuurlijke omgeving kunt zien.

Als je geïnteresseerd bent in maritime leven, heeft het Huntsman Marine Science Centre educatieve programma’s en de kans om de diverse ecosystemen van de regio te ontdekken.

Reizen & Excursies

v.a. € 1695
Maritimes Coastal Tour

Ontdek de betoverende Maritieme Kustroute, een onvergetelijke 15 daagse reis door de schilderachtige provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island in Canada. Vanaf het moment dat je aankomt in Halifax en je huurauto oppikt, word je ondergedompeld in de pracht van de Atlantische kustlijn.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024